Hondenoppas Bernice uit Nootdorp

Hallo, ik ben Bernice!

Hondenoppas Nootdorp: Bernice

Wij zijn op zoek naar een speelkameraad voor onze hond.

Wij hebben een 8 jaar oude boxerreu (een "hetje"), genaamd Pepper. Toen 6 jaar geleden onze andere boxer overleed (zijn surrogaat-moeder) zijn wij begonnen met het opvangen van andere honden, mits het goed klikte. Pepper is zeer betrouwbaar, sociaal en stabiel en nooit tot last, terwijl hij overal mee naartoe gaat.

Het waren voornamelijk teefjes die wij hebben opgevangen, alhoewel Pepper niets heeft tegen leuke reuen. Hij is een goedzak, zélfs als een logé de baas wil gaan uithangen maar dát is niet onze bedoeling. Het is zíjn huis.
Nadat wij jaren diverse honden hebben over de vloer hebben gehad, zijn we tijdelijk gestopt wegens andere drukke bezigheden. Maar het wordt weer tijd voor wat lol!

HET LIEFST ZOUDEN WIJ EEN BOXER ERBIJ WILLEN. Pepper is de 7e boxer in mijn leven en ook waren diverse logés van dit fantastische ras.. Maar ook van andere honden hebben we genoten in de afgelopen jaren (van teckel tot labrador). In het begin van ons huwelijk hebben wij een Duitse herder gehad, waar mijn man mee heeft getraind.

Omdat Pepper al op middelbare leeftijd is, zoeken wij geen jonge, actieve hond, maar eentje die wel graag wil spelen, maar ook af en toe rust nodig heeft. Voor een boxerpup zullen wij echter ongetwijfeld zwichten!
Onze wandelingen zijn gemiddeld 2 x daags 1 uur en 1 x circa 40 minuten.

Met onze honden hebben wij altijd de basis hondentrainingen gedaan en we verwachten wel dat de oppashonden zich ook weten te gedragen, naar mensen en dieren toe, maar ook in huis. Loslopen in het buitengebied moet probleemloos kunnen. Blaffers en slopers komen er niet in.

Wij hebben een flinke achtertuin met gras, een strandje en een hondenbad. In de auto kunnen 2 honden. We hebben zelfs een loopplank voor Pepper, wie weet heeft jullie hond daar ook baat bij.

Elke vorm van opvang is bespreekbaar. Een dag per week, een weekend of tijdens een vakantie. Van tevoren spreken wij eerst op neutraal terrein af, dan bij ons thuis en dan nog een dagdeel zonder baas oefenen. Als dat goed is gegaan, kunnen we tijdens een proefperiode wat langduriger aan elkaar snuffelen. Behalve tussen de honden moet het ook tussen de "bazen" klikken. De hond ophalen en thuisbrengen is mogelijk.

Behalve de zorg voor andermans honden hebben wij ook jaren voor kinderen van anderen opvang verzorgd (naschools en tijdens vakanties). Ons verantwoordelijkheidsgevoel is groot, wij weten hoe dierbaar kinderen en honden zijn.

Onze kinderen zijn het huis uit en Pepper vindt ons (zestigers) niet speels genoeg meer en dat klopt. Dus een leuke speelkameraad zou zeer welkom zijn. Wij zijn erg kieskeurig (want maar 1 hond erbij) en we gaan voor de lol die het oplevert. Als je nu al twijfelt of je hond voldoet aan onze wensen, zoek dan maar verder. Je kent je hond beter dan wij en het zou waarschijnlijk zonde van jouw en onze tijd zijn als het dan toch niet blijkt te klikken.

Bijzonderheden

 • Ervaring met medicijnen toedienen
 • Hondenbad en strandje in de tuin
 • Tuin
 • Wandelingen door het park
 • Wandelingen in het bos
 • Wandelingen op het strand

Ervaring met hondenrassen

 • Boxer
 • Duitse Herdershond Langstokhaar
 • Labradoodle
 • Labrador Retriever
 • Shih Tzu
 • Teckel

Contact met Bernice

Samenvatting hondenoppas

Woonplaats Hondenoppas Nootdorp (2631)
Provincie Zuid-Holland
Ervaring als hondenoppas 5 - 6 jaar
Heeft zelf honden Ja
Reu
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Voorkeur oppaslocatie Bij hondenoppas thuis
Past op grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 63
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 20
Per dag en nacht € 25
Uitlaten per keer € 10
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 88%
Gemiddelde reactietijd 4 uur
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Februari 2016
Laatst bijgewerkt September 2022
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Bernice

Beoordelingen

Log in om een beoordeling te plaatsen.

2 Referenties

 • Patrick - Vriend

  We hebben onze boxer Luna van 2016 -2021 (!) bij Berenice kunnen onderbrengen voor meerdaagse opvang. Luna was al wat ouder maar heeft nog met veel energie met haar boxer Pepper kunnen spelen. Ze waren gek op elkaar. Luna was ook gek op Berenice en haar man Aad en andersom. Ze vond het dan ook heerlijk daarheen te gaan. Ook wij als baasjes hebben een warm contact met elkaar over gehouden. Kortom, ik kan Berenice als opvangadres ten zeerste aanbevelen!

 • Lisette - Vriend

  Hoi Allemaal,

  Dit is een wereld plekje voor uw hond een echt aanrader!
  Onze hond Poemba mocht in onze vakantie bij Pepper komen wonen en heeft het geweldig gehad beter kon hij het niet treffen.
  Eigen strandje in de mega tuin zoveel liefde van Aad en Berenice en een super lief maatje Pepper..
  Hele mooie wandelingen iedere dag weer, zoveel liefde en tijd die ze geven is goud waard.

  Groetjes
  Fam vd Rakt

In contact komen

Contact met Bernice

Meld je aan en upgrade

Hoe werkt het?

 1. Hondenoppas Nootdorp zoeken

  Vind de beste hondenoppas in Nootdorp voor uw hond.
 2. Aanmelden

  Om te reageren heeft u een premium account nodig. Zoeken en een oproep plaatsen is gratis.
 3. Reageren

  Vervolgens kunt u direct met de hondenoppas in contact komen door op de contactknop in het profiel te klikken. Verdere afspraken maakt u zelf met de hondenoppas.

Hondenoppas werk Nootdorp

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Nootdorp? Als hondenoppas kan jij je gratis aanmelden!