Hondenoppas gezocht?

Meer info?

Hondenoppas zo gevonden

Hondenopvang gezocht? Hondenoppas.nl bied de ideale oplossing voor de tijdelijke opvang van honden. Hondenoppas.nl heeft het grootste hondenoppas aanbod van Nederland. Hier zul je dus altijd een liefdevolle en betrouwbare hondenopvang in huiselijke sfeer vinden.

Hier zul je geen dierenpension, hondenpension of andere hondenopvang tegenkomen waarbij de hond verblijft in kennels. Zoek gratis naar een geschikte liefdevolle hondenoppas bij jou in de buurt of misschien wel bij jou in de straat!

Hondenoppas zoeken

Vind een hondenoppas in jouw buurt!

Met hondenoppassers in meer dan 2.000 steden in Nederland heeft Hondenoppas.nl het grootste aanbod betrouwbare en liefdevolle hondenoppassers. Veel tevreden hondeneigenaren vonden al een hondenoppas.

Altijd een hondenoppas is huiselijke sfeer. Een plek waar je jouw hond veilig en vertrouwd achterlaat op het moment dat je het bijvoorbeeld te druk hebt met je werk of je op vakantie wilt. Zoek je een oppas of hondenuitlaatservice voor een kortere of langere tijd? Zoek direct een passende hondenoppas, hondenopvang of hondenuitlaatservice bij jou in de buurt.

Tips baasje FAQ baasje

Hoe het werkt:

1. Zoeken

Door aan de linker kant uw postcode of plaatsnaam in te vullen en op "Hondenoppas zoeken" te klikken vindt u snel een geschikte hondenoppas in uw omgeving.

2. Reageren

Vervolgens kunt u direct met de hondenoppas in contact komen door op de contactknop in het profiel te klikken. Verdere afspraken maakt u zelf met de hondenoppas.