Sarge uit Amersfoort zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Sarge!

Hondenoppas adres Amersfoort: Sarge

Hi allemaal,

Voor onze mechelse herder van 1,5 jaar oud zoeken we een oppasadres en/of vakantieoppas. Niet perse voor vaste dagen, maar af en toe een dagdeel zou wel fijn zijn. Daarnaast dus een vakantie of weekendje weg. Het zou dan fijn zijn als hij bij het oppashuis in huis kon komen.

Sarge is een lieve hond met een vrij zacht karakter. Hij speelt graag met je, vooral de bal is een favoriet en daar doet hij alles voor. Echt bijten heeft hij nooit gedaan, ook niet naar kleding o.i.d. Als hij met andere honden speelt is dat wel echt op de herder manier: lekker met de bek en veel geluid.

Hij is een relaxt leven gewend, wordt dagelijks uitgelaten in het bos, vind het ook heerlijk om te snuffelen door de woonwijk en ligt de rest van de dag lekker in z'n mand te chillen. Hij knuffelt graag met je!

Hij is kinderen gewend, wij hebben een zoon van 6 jaar, ook jongere kinderen dan die gaan goed. In het begin kan hij vrij enthousiast worden, maar luistert goed naar correcties.

Woorden die hij kent zijn: zit, af, blijf, stil, spreek, hoog, laag, wandelen, bos, bal, brokjes, en natuurlijk zijn eigen naam, "hier", "nee" en "toe maar".

Plaatsingsdatum: 31 Maart 2023

Hondenras

  • Mechelse Herder

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Amersfoort (3819AB)
Provincie Utrecht
Wijk Hondenoppas werk Amersfoort Bosgebied
Buurt Hondenoppas werk Amersfoort Birkhoven en Bokkeduinen
Naam hond Sarge
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Maart 2023
Laatst bijgewerkt Maart 2023
Laatste keer ingelogd

Beoordelingen

Log in om een beoordeling te plaatsen.

0 Referenties

Wanneer Milou je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Amersfoort?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Amersfoort, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Amersfoort?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!