Cas uit Leiden zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Cas!

Hondenoppas adres Leiden: Cas

Hoi allemaal,

Voor een bepaalde periode zoek ik iemand die mijn hond Cas in de middag uit wil laten. Het gaat om de periode van 1 november tot en met 22 december. Mijn vriend gaat dan 7 weken lang een rondreis maken door Aziƫ en ik moet 's middags werken waardoor Cas een wandelmaatje zoekt.

Cas is een superlieve reu (gecastreerd) van 2 jaar en fan van mens en dier. Het is een kruising maar hij heeft veel weg van een border collie. Ik ben op zoek naar iemand die op de woensdag, donderdag en vrijdag Cas kan uitlaten van 15u tot max 16u. We wonen in de wijk de Lage Mors in Leiden. Driekwartier wandelen is voor Cas meestal voldoende. Cas mag van ons alleen los op plekken waar het omheind is of die landelijk gelegen zijn. Dit omdat Cas nog weleens moeite heeft met hier komen als hij aan het spelen is met andere honden. Aan de lijn lopen gaat hem prima af.

Mocht dit verhaal je aanspreken en deze periode ook voor jou uitkomen, lijkt het je dan leuk om wellicht een kennismaking in te plannen met mij en Cas? Als dat zo is, laat het mij weten waar en wanneer jij tijd hebt om af te spreken en wat je tarief is per wandeling.

Hartelijke groet,

Marijn

Plaatsingsdatum: 14 Augustus 2023

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Leiden (2332AW)
Provincie Zuid-Holland
Wijk Hondenoppas werk Leiden Morsdistrict
Buurt Hondenoppas werk Leiden Lage Mors
Naam hond Cas
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenuitlaatservice
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Ja
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Augustus 2023
Laatst bijgewerkt Augustus 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Marijn je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Leiden?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Leiden, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Leiden?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!