Wat kost een hondenoppas?

Hondenoppas.nl brengt de oppaszoekende in contact met liefdevolle hondenoppassers die geregistreerd staan bij Hondenoppas.nl. In het profiel van iedere hondenoppas staat een indicatie van de prijs voor de opvang van een hond. Voor de exacte tarieven voor een dag, een dag & een nacht of meerdere dagen achter elkaar, zal er contact moeten worden opgenomen met de desbetreffende hondenoppas.

Het afgesproken bedrag betaald u aan de hondenoppas die op jouw hond gaat passen. Niet aan Hondenoppas.nl. Afspraken hierover moeten dus altijd worden gemaakt met de hondenoppas.

Wat kost het om je aan te melden als Hondenoppas?

Aanmelden als hondenoppas is helemaal gratis! Je kunt makkelijk en snel je eigen profiel aanmaken om zo gevonden te worden door een baasje bij jou in de buurt. Om ervoor te zorgen dat jij je gratis kan aanmelden vragen wij een kleine vergoeding aan een oppaszoekende op het moment dat ze contact met jou willen opnemen. Zet daarom geen persoonlijke gegevens zoals e-mail adres, telefoonnummer, website of bedrijfsnaam in jouw profiel.

Wat kost Hondenoppas.nl voor een oppaszoekende?

Je zoekt voor een bepaalde periode een geschikte hondenoppas bij jou in de buurt? Het plaatsen van een oproep is helemaal gratis. Op de aanmeld pagina kun je gratis een oproep plaatsen voor jouw hond.

Wanneer een hondenoppas op jouw oproep reageert krijg je van ons een melding. Wil je in contact komen met deze oppas dan kun je hierop reageren. Voor het reageren wordt wel een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Al een hondenoppas in de buurt gevonden? Het is ook mogelijk om direct te reageren op het profiel van een hondenoppas. Ook dan vragen wij een kleine vergoeding.

In ruil hiervoor bieden wij een groot en over heel Nederland verspreid oppasbestand aan om er voor te zorgen dat er altijd een geschikte hondenoppas bij jou in de buurt gevonden kan worden. Daarnaast sturen wij een e-mail en een SMS bericht naar de hondenoppas, zodat je nog sneller in contact komt. Het opzeggen van je account is op elk moment mogelijk.

In onderstaande tabel zie je de verschillende mogelijkheden. Hou er rekening mee dat een hondenoppas in een bepaalde (vakantie)periode misschien al vol zit.

Een hondenoppas gevonden? Het opzeggen van uw account is op elk moment mogelijk.

U kunt na het eerste contact moment zonder tussenkomst van Hondenoppas.nl opnieuw met dezelfde hondenoppas contact opnemen.

Basis Account Premium Account
Oproep plaatsen
Zoeken naar hondenoppassen
Reageren op hondenoppassen Onbeperkt reageren
Opmerkingen Gratis Onbeperkt reageren
Opzeggen Op elk gewenst moment Op elk gewenst moment
Kosten Gratis € 9,95 per maand (SEPA incasso)
SMSjes n.v.t. Inclusief SMSjes
Onze hond € 19 korting op het tijdschrift Onze Hond na aanmelding