Veelgestelde vragen door hondeneigenaren

Is Hondenoppas.nl geschikt voor mijn hond?

Wanneer je overdag geen tijd hebt voor je hond, je even niet voor je hond kunt zorgen of op vakantie gaat, dan vind je liefdevolle en betrouwbare hondenopvang of hondenuitlaatservice bij jou in de buurt via Hondenoppas.nl. Hondenoppas.nl brengt hondeneigenaren in contact met hondenliefhebbers die het leuk en gezellig vinden om op een hond te passen. Hierdoor krijgt je hond bij jouw afwezigheid toch de nodige aandacht en verzorging.

Hoe werkt Hondenoppas.nl?

Op Hondenoppas.nl kun je gratis profielen van hondenoppassers bij jou in de regio bekijken. Dankzij de zoekmogelijkheden vind je altijd een betrouwbare hondenoppas, hondenopvang of uitlaatservice. Wil je jouw hond aanmelden voor een bepaalde oppasperiode? Dat kan! Plaats gratis een oproep en wacht op een reactie van een hondenoppas bij jou in de buurt, een oppas met veel of weinig ervaring, wel of geen eigen honden of misschien wel met specifieke kennis van een ras.

Direct zelf contact met hondenoppas

Met het premium account voor € 9,95 per maand neem je via het gekozen Hondenoppas.nl-profiel direct contact op met de hondenoppas. De hondenoppas krijgt een e-mail en een sms. Hierna krijg je snel een reactie en maak je een afspraak.

Hoe weet ik of een hondenoppas betrouwbaar is?

  1. Verificatietechnieken controleren telefoonnummers en e-mailadressen van hondenoppassers. Je herkent deze verificatie aan een groen vinkje in het profiel.
  2. In het profiel van de hondenoppas kun je zien hoe actief hij is als oppas.
  3. Hondeneigenaren schrijven reviews over hondenoppassers.
  4. Maak kennis met een hondenoppas door vooraf af te spreken.
  5. Bespreek samen de Hondenoppas.nl-checklist en vul deze in om verassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen.

Hondenoppas.nl streeft ernaar te garanderen dat je hond logeert in een huiselijke omgeving. Is hier in een uitzonderlijk geval geen sprake van? Neem dan direct contact op met ons.

Wat kost Hondenoppas.nl?

Op Hondenoppas.nl kun je met het gratis basis account zoeken naar geschikte hondenoppassers. Daarnaast is het mogelijk om met dit account een oproep te plaatsen. Dit is handig als je bijvoorbeeld voor een bepaalde periode een hondenoppas zoekt.

Premium account

Wanneer je één of meerdere mogelijke hondenoppassers hebt gevonden, dan wil je contact met ze opnemen. Daarvoor is een premium account voor slechts € 9,95 per maand nodig. Hiermee kun je een maand lang onbeperkt reageren op alle hondenoppassers die geregistreerd staan bij Hondenoppas.nl.

Meer informatie over premium account.

Hoe verwijder ik mijn premium account?

Via de account status pagina verwijder je je premium account. Je kunt als je na het stopzetten nog premium-dagen over hebt, nog gebruikmaken van je premium voordelen.

Zijn mijn gegevens veilig bij Hondenoppas.nl?

Hondenoppas.nl vindt privacy erg belangrijk en gaat hier zorgvuldig mee om. Wij vinden het belangrijk dat je zelf de controle hebt over je gegevens. Daarom kun je op elk moment je profiel verwijderen.

Hoe verwijder ik mijn profiel?

Verwijder je profiel via: instellingen pagina.

Kan ik mij ook aanmelden als hondenoppas?

Je kunt je niet met één e-mailadres aanmelden als hondenbaasje én als hondenoppas. Wil je ook op honden passen? Meld je dan aan met een ander (tweede) e-mailadres.

Hoe kan ik reacties verwijderen uit mijn mailbox?

Je kunt je gesprekken met een ‘kruisje’ archiveren in je Hondenoppas.nl-mailbox. Heb je de gesprekken op een later tijdstip nodig, dan vind je ze terug in het mailbox archief.

Krijg ik altijd een reactie op mijn bericht?

Hondenoppas.nl doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je altijd een reactie krijgt op je bericht. Wij sturen de hondenoppas direct een e-mail en een sms-bericht nadat je gereageerd hebt.

Tip: neem contact op met meerdere hondenoppassers.

Kan ik een review schrijven op het profiel van een hondenoppas?

Heeft je hond een geweldige tijd gehad bij een hondenoppas? Verras de oppasser dan met een goede beoordeling op zijn profiel. Om een review te schrijven, moet je via de website van Hondenoppas.nl contact hebben gehad met de hondenoppas.