Sjefke uit Den Bosch zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Sjefke!

Hondenoppas adres Den Bosch: Sjefke

Sjef is een Welsh Corgi Cardigan en is geboren op 5-2-2021. Zijn favoriete dingen zijn spelen met andere hondjes, vogeltjes kijken en ‘s ochtends moet deze meneer wakker gemaakt worden door flink over zijn buik geaaid te worden. Hij is super gesocialiseerd (soms iets te grappen we altijd omdat hij tegen alles en iedereen hallo moet zeggen) en al sinds het begin zindelijk.

Hij is gewend aan kids (de buurmeisjes komen hem geregeld halen voor een wandeling) en is dan ook heel enthousiast. We adviseren wel om met hele kleine kinderen goed op te letten omdat Sjef af en toe opspringt. We hebben zelf neven en nichtjes van 0 tot 7 en dat altijd wel heel goed als we bij de jonge kinderen goed opletten (vooral met eten).

Sjef heeft nu wel een klein beetje groei pijn en mag dus niet al teveel wandelen. Hij gaat wel graag op avontuur! Soms zo erg dat hij ook niet meer mee naar huis wil. Een speeltje of snoepje mee is altijd verstandig. Wel zal hij altijd enthousiast en blij zijn. Hij kan nu zo’n 5 uurtjes alleen thuis blijven en zal altijd rijkelijk gapen als je weer terug bent, hij slaapt dan lekker door. Hij vindt kroelen leuk maar kan zich zelf ook top vermaken. Hij kan ook uren zoet zijn met zijn botje. Trucjes kan hij als de beste en hij doet dan ook echt alles voor een lekker snoepje haha.

Zoals een echte puber betaamd kan hij af en toe aandacht eisen door een blafje, piepje of opspringen. Door hem te negeren of een korte time out te geven in de hal is dit altijd snel opgelost naar onze ervaring.

We staan ook open voor wissels 😉 en dan bedoelen we dat we graag ook op andere hondjes zouden kunnen oppassen: altijd gezellig!

Plaatsingsdatum: 12 Februari 2022

Hondenras

  • Welsh Corgi Cardigan

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Den Bosch (5216EM)
Provincie Noord-Brabant
Naam hond Sjefke
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 54%
Gemiddelde reactietijd 1 week
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Januari 1970
Laatst bijgewerkt Februari 2022
Laatste keer ingelogd

Beoordelingen

Log in om een beoordeling te plaatsen.

0 Referenties

Wanneer Louise je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Den Bosch?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Den Bosch, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Den Bosch?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!