Sammie uit Zutphen zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Sammie!

Hondenoppas adres Zutphen: Sammie

Mijn man en ik zijn op zoek naar een lieve en verantwoordelijke oppas voor onze hond Sammie. Dit zal niet structureel zijn (bijvoorbeeld door werk), maar alleen af en toe als we weg willen of weg moeten. Doordeweeks of in het weekend.

Sammie is een 8 jaar oud (geschat), gecastreerd reutje uit Roemeniƫ. We hebben hem op 11 augustus 2022 geadopteerd en hij is onze grote, kleine schat!
Sammie is super aanhankelijk, vrolijk, onderdanig, gezond, dapper, nieuwsgierig, alert, gevoelig en grappig. Hij is gek op eten, knuffelberen (die inmiddels zonder oren en staart door het leven moeten), z'n rode balletje en kauwbotjes. Hij doet veel voor een beloningskoekje, het toverwoord is "koekie". Autorijden is geen probleem.

Sammie is in Roemeniƫ door zijn baasje langs de kant van de weg gedumpt en was er zeer slecht aan toe toen hij door een asielmedewerker werd gevonden. Het is dus begrijpelijk dat hij het alleen-zijn moeilijk vindt. Maar wanneer er oppas aanwezig is, is het al snel goed en voor je 't weet lig je gezellig samen met hem op de bank:)

In Roemeniƫ is hij gebeten en dat heeft hem bang gemaakt voor andere honden. Dit uit zich door stoer te blaffen naar andere honden in de hoop dat ze bij hem uit de buurt blijven. Gelukkig is het een klein, onschuldig hondje (7 kg) en de meeste honden reageren niet tot nauwelijks. We hebben een vrij grote en goed omheinde tuin en daar is het met mooi weer goed toeven.

Word jij Sammie's oppas?




Plaatsingsdatum: 4 December 2023

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Zutphen (7205AL)
Provincie Gelderland
Wijk Hondenoppas werk Zutphen Zuidwijken
Buurt Hondenoppas werk Zutphen Moesmate en Tichelkuilen
Naam hond Sammie
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij baasjes
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 15 uur
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Maart 2023
Laatst bijgewerkt December 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Anke je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Zutphen?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Zutphen, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Zutphen?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!