Luna uit Zaandijk zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Luna!

Hondenoppas adres Zaandijk: Luna

Ivm met het weg vallen van onze vaste vakantie/weekend opvang zijn wij op zoek naar iemand die Luna kan opvangen in hun eigen huis tijdens onze schoolvakanties of weekendjes weg.
Luna is een American Bully pocket van bijna 3 jaar oud, ze weegt 28 kg en ze is super lief, kruipt het liefst bij je op schoot.

Luna is in haar spel erg lomp, dus wil haar niet bij iemand met hele kleine kinderen, want ben bang dat ze die dan per ongeluk omver loopt.

Binnen in huis is Luna heel rustig, ze houd van slapen, hersenspelletjes en kauwen op gedroogde huid of speeltjes doet ze ook graag. Luna wil graag voor je werken, voor wat lekkers.

Buiten vind Luna leuk, ze houd van snuffelen en andere honden groeten, takken weg gooien en terug brengen vind ze ook leuk. Als het heel erg druk is vind zij dit af en toe spannend, ze houd niet van vrachtwagens, bussen of luide motoren. Vuurwerk vind ze heel eng, dus bij een onverwachte harde knal, wil Luna niet meer lopen maar naar huis, terug naar haar veilige plekje.


Luna kan als ze schrikt van een harde onverwachtse knal (bijvoorbeeld vuurwerk) enorm trekken aan de riem, als zij ontspannen is gebeurt dit soms ook wel maar dan is zij goed te corrigeren.

Luna kan niet los lopen, want dan gaat ze achter de vogels of katten aan.

Luna gaat bij ons wekelijks naar de uitlaat, ze is super onderdanig en kan met alle honden. Ze snuffelt graag aan ze en dan loopt ze weer rustig verder, kleine hondjes die tegen haar blaffen vind zij niet zo leuk, dan wil ze snel de andere kant op..

Luna heeft last van voedselallergieën dus zij mag alleen haar eigen snoepjes en voeding die wij mee geven.

Ik zou het fijn vinden als ze bij iemand komt die ervaring heeft met honden. Luna wordt bij ons 3 keer per dag uitgelaten en kan alleen thuis blijven zonder dingen te slopen.

Luna slaapt bij ons in de woonkamer, ze heeft een bench die altijd open staat ( hier gaat zij uit zichzelf in liggen als ze ze zich niet prettig voelt bijvoorbeeld tijdens oud en nieuw met het vuurwerk) of als we een feestje hebben met heel veel mensen, dan trekt ze zich even terug, ook heeft zij een kussen en ze mag bij ons op haar dekentje op de bank.

De oppas die wij zoeken hoeft niet perse bij ons in de buurt te wonen, wij zijn bereid om een stuk te rijden voor een goede oppas, we gaan niet de grens over.

Plaatsingsdatum: 19 December 2023

Hondenras

  • American Bully Pocket

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Zaandijk (1544NR)
Provincie Noord-Holland
Wijk Hondenoppas werk Zaandijk Rooswijk
Buurt Hondenoppas werk Zaandijk Rooswijk Noord
Naam hond Luna
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds December 2023
Laatst bijgewerkt December 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Nicole je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Zaandijk?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Zaandijk, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Zaandijk?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!