Flip uit Vleuten zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Flip!

Hondenoppas adres Vleuten: Flip

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare hondenoppas voor onze hond Flip. Flip is 2 jaar en een kleine mix van Boomer en poedel en is lief, speels en rustig in huis. Bij voorkeur zoeken we iemand die vast op dinsdag of woensdag kan oppassen.

Flip luistert goed, kent de basiscommando's en is gewend aan thuiswerkende baasjes. Het oppasadres mag geen kinderen hebben, aangezien Flip daar nog niet aan gewend is. Ook kan Flip niet met katten. Als Flip gewend is bij zijn oppas adres, kan hij ook prima korte periodes alleen zijn.

Als er een andere kleine hond is op het oppasadres, gaat dat eigenlijk altijd goed, maar we zouden dan natuurlijk eerst een paar keer willen kijken of de honden goed met elkaar kunnen opschieten.

Als je geïnteresseerd bent in het oppassen op Flip, omgeving Vleuten woont en lekker met Flip kan wandelen, laat dan gerust een bericht achter met wat informatie over jezelf en je ervaring met honden. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Groetjes,
Nick en Anniek

Plaatsingsdatum: 22 Februari 2024

Hondenras

  • Boomer-Poedel

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Vleuten (3451HB)
Provincie Utrecht
Naam hond Flip
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Lid sinds Februari 2024
Laatst bijgewerkt Februari 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Anniek je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Vleuten?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Vleuten, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Vleuten?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!