Ice uit Tiel zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Ice!

Hondenoppas adres Tiel: Ice

Houd van knuffelen. Springt wel op de bank, maar luisterd goed naar "nee".Hij is sinds december 1 geworden. Hij kan kunstjes ook zonder beloning: zit, af, hier(komen), laag, lopen(bijvoorbeeld als die in de weg loopt of een kamer in moet of door moet lopen tijdens de wandeling daarbij moet je de kant op wijzen waar hij heen moet), wachten, poot, BANG(pistool maken van je handen op m richten en schieten dan gaat ie dood liggen voor een beloning).Trekt de laatste tijd veel minder behalve als die een hond of kat ziet. Hij speelt vaak met de kinderen uit de buurt. Veel honden, vooral kleine, reageren heftig, omdat ie erg groot is en nogal speels is nog, maar hij speelt heel voorzichtig. Springt soms tegen je op om te begroeten. Meestal bij nieuwe mensen, maar met een paar goeie aaien en commando laag luisterd hij gewoon. Een lage stem opzetten als hij moet luisteren helpt goed. Hij houd veel van trekspelletjes. Kan gewoon op een grasveld rennen of losloopgebied hij blijft in de buurt. Hij kan deuren openmaken dus handig als er een bench is of dat de deur op slot kan. Op tijd uitlaten(beste is een bench maar die gaan wij nu ook regelen). Als hij probeerd op iets te kauwen geef m dan een bot of zn rubberen bot. Geen wcpapier in zn buurt laten haha. hij houd van autoritjes. Hij is niet gecastreerd

Plaatsingsdatum: 9 Februari 2024

Hondenrassen

  • American Staffordshire Terrier
  • Bully xl

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Tiel (4005VW)
Provincie Gelderland
Wijk Hondenoppas werk Tiel kern
Buurt Hondenoppas werk Tiel Ooij
Naam hond Ice
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
Lid sinds Februari 2024
Laatst bijgewerkt Februari 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Irene je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Tiel?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Tiel, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Tiel?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!