Nero uit Oss zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Nero!

Hondenoppas adres Oss: Nero

Beste,

Voor de data 29-07 tot en met 04-08 zoek ik voor een weekje een hondenoppas. Nero is nu 6 maanden oud (geboren op 6 oktober 2023) en echt een hele lieve hond. Hij moet nog even wennen aan vreemde mensen, want dat vind hij nog niets aan. Maar als je de tijd neemt om even wat met hem te spelen is hij zo overgehaald! Hij gaat super goed met andere honden, katten vind hij interessant en wilt hij graag mee spelen. Hij kan prima met katten maar is misschien voor sommige katten iets té. Kinderen vind hij heel leuk, en speelt hij ook graag mee. Hij is het niet per se gewend, maar de keren dat hij met kinderen is geweest speelt hij heel lief en komt hij graag snuffelen. Een pension vind ik geen optie. Hij is erg gesteld op mensen in z’n buurt en houd niet van te veel drukte. Hij is erg aanhankelijk en kan moeilijk alleen zijn. Hij is zindelijk maar moet nu nog regelmatig naar buiten (tegen de tijd dat hij bij zijn oppashuisje komt zal hij alles wel wat langer kunnen ophouden). Mocht u interesse hebben horen we het graag!

Plaatsingsdatum: 10 April 2024

Hondenras

  • Teckel

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Oss (5341CE)
Provincie Noord-Brabant
Wijk Hondenoppas werk Oss Centrum
Buurt Hondenoppas werk Oss Centrum Noord
Naam hond Nero
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds April 2024
Laatst bijgewerkt April 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Iris je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Oss?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Oss, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Oss?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!