Daantje uit Nijmegen zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Daantje!

Hondenoppas adres Nijmegen: Daantje

Daantje is een lieve pup van bijna 11 maanden. Daan is in huis heel lief, is enkel opgegroeid met mij. Ze is geen andere dieren en kinderen gewend. Aan de lijn reageert ze door blaffen en trekken naar andere honden en kinderen. Soms ook naar mensen. Het lijkt onzekerheid te zijn, ze is altijd erg alert. Dit gaat wel steeds beter, sinds ze nu na 3 weken loopsheid tijdelijk niet meer naar de opvang gaat. Ze weegt 9,7 kg.
Het gedrag komt waarschijnlijk voort uit een hondenopvang waar ze nu zit waardoor ze zich zo is gaan gedragen, een gedragsdeskundige wordt ingeschakeld.

Daarom zoek ik nu een persoonlijke oppas. Sowieso voor de maandag en de dinsdag. In veel weken ook de vrijdag. Dit kan in overleg! Bijvoorkeur iemand in de omgeving van de postcode 6533 in Nijmegen en 6581 in Malden. Dit ivm opvang die nodig is. Ik moet tussen 7:15 en 7:30 weg voor mijn werk en ben rond 17:30 meestal thuis. Indien je haar kunt ophalen in de ochtend is een andere locatie in Nijmegen of net buiten Nijmegen ook bespreekbaar.

Ze is leergierig en is graag bij je. Houdt van spelen, snuffelspelletjes en piepspeeltjes. Een combinatie met kinderen en/of andere dieren lijkt mij niet handig, maar als je het aandurft kunnen we dit uiteraard bespreken. Ik zou het haar graag leren! We leren je graag kennen. Hopelijk tot snel! Pootje

Plaatsingsdatum: 17 Maart 2022

Hondenras

  • Franse Bulldog

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Nijmegen (6533NX)
Provincie Gelderland
Wijk Hondenoppas werk Nijmegen-Centrum
Naam hond Daantje
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Maart 2022
Laatst bijgewerkt Maart 2022
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Karlijn je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Nijmegen?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Nijmegen, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Nijmegen?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!