uit Nieuwleusen zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben !

Hondenoppas adres Nieuwleusen:

Beste …,

Ik ben Christine van Sligtenhorst, 21 jaar en nog thuiswonende in Nieuwleusen.
Ik ben opzoek naar een eenmalig oppas adresje voor mijn hondje Binky. In de eerste week van 2024 hoop ik met mijn ouders en broertjes en zusjes twee nachten naar een all-in hotel te gaan voor mijn ouders 25-jarig jubileum.

Dit zal in Assen zijn en zo zoek ik dan ook iemand in de omgeving Nieuwleusen of Assen. Het gaat om de dagen 2 januari tot 4 januari. Mijn vraag is dus ook of ik mijn Binky voor die data bij u kan laten logeren.

Binky is een Chihuahua X Boomer teefje, ze is dus echt een mengelmoesje. Ze weegt 4,5 kilo en is wel een stukje hoger dan een Chihuahua. 7 december hoopt ze 6 jaar te worden. Op het moment is ze nog niet gesteriliseerd.

Binky is wel een hondje met een rugzakje dus daar wil ik u wel graag eerst van op de hoogde brengen.

In het verleden kon ze prima met andere honden, ze had geen interesse in spelen maar had ook geen problemen met ze. Helaas is ze meermalen aangevallen door verschillende honden. Na de laatste keer dat ze is aangevallen kan ze niet meer met andere honden (wel na voorzichtige en lange introductie). Als we op straat andere honden tegen komen gaat ze enorm tekeer (tenzij we in een omgeving of situatie zijn die zo onbekend is voor haar dat ze daar mee bezig is). Hierdoor kan ze helaas ook niet meer los lopen, eerder kon ze dit super goed en bleef ze ook los altijd binnen een straal van een paar meter, maar ik durf haar nu niet meer los te laten, het is niet zo dat ze de andere hond daadwerkelijk aanvalt maar ze rent er wel op af en blijft dan in het gezicht van de andere hond blaffen, dat wil ik niet voor de andere persoon en hond en dus blijft Binky tegenwoordig altijd aan de riem, wel heeft ze een lange uitrol riem zodat ze wel gewoon overal kan snuffelen enz..

Naast dat ze andere honden niks vindt is ze ook niet zo gek op andere mensen. Hier gaat ze buitenshuis niet tegen te keer maar ze zal zich ook niet zomaar laten aaien door een vreemde (bijt niet maar duikt weg). Haar liefde gaat ook niet door de maag, als een vreemde haar probeert iets lekkers te geven hoeft ze het niet en als de vreemde het dan aan mij geeft en ik probeer het geven wil ze het vaak nog niet. Vaak als ik een vreemde mee neem met uitlaten gaat het al veel sneller wat beter. En de ene persoon went natuurlijk makkelijker dan de andere. Zo was ze na twee bezoekjes hier al gewent aan mijn broertjes vriendin maar heeft ze er een jaar overgedaan mijn tante echt goed te vertrouwen terwijl we daar elke week kwamen.

Voor de rest is ze een vrij makkelijke hond, ze kan prima een paar uur alleen thuis blijven, is actief als de baas actief is en rustig als de baas rustig is, heeft nog nooit wat gesloopt en is zindelijk (buiten soms plassen uit enthousiasme als de baas thuis komt).

Om deze redenen wil ik haar niet bij een pension brengen, ik denk dat ze dat echt verschrikkelijk zal vinden. Haar wegbrengen bij een oppas zal ze vast ook niet super vinden maar ik denk wel dat dit in ieder geval beter zal zij dan een pension omdat ze natuurlijk gewoon de enige gast zal zijn in een huiselijke sfeer en niet in een kennel met heel veel andere honden hoeft te zitten. Het zal me ook niks verbazen als ze weinig tot niks wil eten ze is namelijk van zich zelf al niet zo’n grote eter en met spanningen wil ze al helemaal slecht eten, daarom nemen we haar ook altijd mee als we op vakantie gaan maar helaas kan dat hier echt niet, gelukkig is dit maar een hele korte periode dus ik zal wel zorgen dat ik een extra lekkere maaltijd voor haar klaar heb staan wanneer we thuis komen van haar weer ophalen.

Heeft u nog ruimte voor mijn Binky voor deze datum en ziet u het nog zitten met haar rugzak?

Plaatsingsdatum: 21 November 2023

Hondenras

  • Chihuahua x Boomer

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Nieuwleusen (7711GE)
Provincie Overijssel
Naam hond
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds November 2023
Laatst bijgewerkt November 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Christine je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Nieuwleusen?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Nieuwleusen, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Nieuwleusen?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!