Frietje uit Malden zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Frietje!

Hondenoppas adres Malden: Frietje

Hoi hondenoppassen!

Mijn vriend Wesley en ik zijn de trotse baasjes van onze lieve Frietje. Frietje woont sinds januari 2023 bij ons en heeft daarvoor bijna 1,5 jaar bij haar vorige baasje gewoond die niet meer voor haar kon zorgen.
We hebben geen vaste dagen dat we op zoek zijn naar oppas, maar zouden graag met je kennis maken om te kijken of er een klik is en of je het leuk zou vinden om af en toe op Frietje te passen. Het liefst willen we Frietje nog zoveel mogelijk aan haar nieuwe huisje laten wennen als vertrouwde omgeving, maar we kunnen haar eventueel ook naar het oppasadres brengen mits dit ook een rustige omgeving is.

We zijn beide muzikant en soms komt het voor dat we beiden in de avond moeten optreden. Gemiddeld betekent dit dat we rond 18:00/19:00 weg moeten en rond 1:00/2:00 's nachts weer terug zullen zijn. Dit zal dan gaan om vrijdagen of zaterdagen. Het zou natuurlijk erg fijn zijn om iemand te vinden die bereid is om ook dit soort uren op te passen. Er staat eventueel ook een logeerbed klaar!

Frietje heeft zo goed als niets geleerd tijdens haar eerste 1,5 jaar en vindt alleen zijn nog erg spannend, maar zodra ze je vertrouwd (wat wel een aantal bezoekjes kan duren) komt ze erg graag bij je liggen kroelen en ze is ook altijd in voor een gezellige wandeling. We zijn met haar aan 't trainen onder begeleiding van een hondentrainster en hopen dat Frietje steeds meer zal gaan leren, maar een schatje is ze absoluut!

Plaatsingsdatum: 6 Juni 2023

Hondenras

  • Ruwharige Jack Russell / Maltezer

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Malden (6581AD)
Provincie Gelderland
Naam hond Frietje
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Bij baasjes
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 83%
Gemiddelde reactietijd 2 dagen
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds April 2023
Laatst bijgewerkt Juni 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Emmie je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Malden?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Malden, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Malden?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!