Boef uit Maastricht zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Boef!

Hondenoppas adres Maastricht: Boef

Hallo, ik zoek een lieve oppas voor mijn oud frans bulletje Boef, hij is bijna 12 jaar. Heel lief, kan makkelijk alleen blijven een dag, houd niet (meer) van lange wandelingen. 2x per dag een klein wandelingetje is voor hem genoeg gezien zijn leeftijd. Hij ziet wat slecht door zijn ouderdom, hij houd van knuffelen en lekker tegen je aanliggen. Echt een trouw diertje. Ik zoek een oppas voor 6 dagen van 20januari 2024 tot 27januari in de ochtend. Mijn vaste oppas heeft inmiddels een nieuwe pup, hartstikke leuk maar voor mijn Boef is dit te druk om hier hele dagen te zijn. Hier maak ik hem niet gelukkig meer mee. Ik zoek een lieve oppas met liefde voor hondjes, met een beetje begrip dat hij wat ouder is zodat hij lekker van zijn oude dag kan genieten. Dit houd dus in: uitslapen is zijn voorkeur :), hij gaat fijn in jou ritme mee en past zich dus makkelijk aan, lief voor iedereen, zowel honden en kinderen, klein wandelingetje is genoeg en hij kan makkelijk 8uurtjes alleen zijn als dat nodig is. Af en toe een beetje spelen als hij zin heeft. Hij maakt niets kapot in huis (nooit gedaan), kruipt alleen stiekem op de bank. Oh ja, hij snurkt een beetje, maar slaapt altijd lekker beneden. Hij heeft 2x per dag oogdruppels nodig voor zijn slechte oogjes, ook dit laat hij makkelijk doen. Ben jij wie ik zoek? Uiteraard voor een passende vergoeding. 😊

Plaatsingsdatum: 25 November 2023

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Maastricht (6229TT)
Provincie Limburg
Wijk Hondenoppas werk Maastricht Buitenwijk Zuidoost
Buurt Hondenoppas werk Maastricht Heugem
Naam hond Boef
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 33%
Gemiddelde reactietijd 1 week
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds November 2023
Laatst bijgewerkt November 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Kenny je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Maastricht?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Maastricht, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Maastricht?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!