Loulou uit Maassluis zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Loulou!

Hondenoppas adres Maassluis: Loulou

In de zomer van 2024 gaan mijn vriend en ik trouwen. Omdat iedereen die ons lief is bij onze bruiloft aanwezig is, hebben we helaas niemand om op onze Loulou te passen. We zijn op zoek naar iemand die van vrijdag 19 juli tot zondag 21 en evt maandag 22 juli op haar zou willen passen.
Lou is een Cockapoo teefje (geholpen) van drie jaar oud. Ze is een echte spring in het veld en knuffelhond. Het liefst is ze de hele dag bij je om te kroelen. Daarentegen kan ze ook heel goed alleen zijn. Als wij overdag aan het werk zijn, beiden fulltime, is ze alleen thuis zonder problemen.
Lou verhaart niet en is volledig zindelijk. Ze kan prima overweg met andere honden, al zal ze in het begin erg onderdanig zijn. Katten is ze niet gewend. Op straat vindt ze het erg leuk om de confrontatie aan te gaan, dus ik weet niet of dit in huis een goed idee is. Ze is gewend aan kinderen en heel voorzichtig. We hebben haar als pup veel aan kleine kinderen laten wennen en aan haar oren laten trekken :)

Ze is geen grote wandelaar. Gaat drie keer per dag zo'n 10-30 minuten lopen en vindt dat meer dan genoeg. Een keer een langere wandeling vindt ze best, maar soms gaat ze wat tegenstribbelen als het haar te lang duurt.
Lou is echt een beetje verwend. Bij ons thuis mag ze overal in huis komen, ze zal je dan ook volgen. Zo ligt ze op de bank en aan het voeteneind van het bed. Mocht je graag Lou zelf in huis nemen tijdens het oppassen, weet dan waar je aan toe bent.

Als je na dit verhaal nog steeds enthousiast bent, neem dan contact op! We maken graag een keer kennis met elkaar :)

Plaatsingsdatum: 15 December 2023

Hondenras

  • Cockapoo

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Maassluis (3147PM)
Provincie Zuid-Holland
Naam hond Loulou
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Lid sinds December 2023
Laatst bijgewerkt December 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Manon je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Maassluis?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Maassluis, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Maassluis?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!