Veelgestelde vragen door hondenoppassers

Hoe werkt Hondenoppas.nl

Via Hondenoppas.nl komen hondeneigenaren en hondenoppassers met elkaar in contact. Hondenoppassers hebben binnen de community een eigen profiel waarop hondeneigenaren kunnen reageren.

Meld je aan als hondenoppas

Wil je voor een hond zorgen? Zoek je gezelligheid voor jouw viervoeter? Zoek je een leuke bijverdienste? Word dan hondenoppasser en help hondeneigenaren bij jou in de buurt! Maak je eigen Hondenoppas.nl-profiel gratis aan.

Hoe maak ik een Hondenoppas profiel?

  1. Meld je aan via deze website
  2. Vul je gegevens in
  3. Vul je voorkeuren in
  4. Upload je foto
  5. Geef je beschikbaarheid aan
  6. Wacht op reactie

Houd je telefoon en mailbox in de gaten, want hondenbaasjes die jou nodig hebben, sturen je een e-mail of sms.

Moet je ervaring hebben met honden?

Geef in je profiel aan of en hoeveel ervaring je hebt met honden. Hondeneigenaren bepalen zelf of ze ervaring belangrijk vinden. Heb je hulp nodig, kijk dan bij hondenoppas tips.

Moet de oppashond in huiselijke sfeer verblijven?

Ja, dat moet! Hondenoppas.nl streeft ernaar om bij elk oppasadres te garanderen dat de hond verblijft in een huiselijke sfeer. Dus niet in hokken of grootschalige hondenkennels.

Wat kost Hondenoppas.nl?

Hondenoppas.nl is gratis en zonder verplichtingen voor hondenoppassers. Je kunt gratis een profiel aanmaken en zit nergens aan vast.

Hoeveel verdien ik?

Je bepaalt zelf welk tarief je vraagt. Een indicatie: € 5,- voor alleen uitlaten, € 10,- voor dagopvang en € 15,- voor dag- en nachtopvang. Vergelijk jouw tarief met hondenoppassers in jouw buurt.

Krijg ik altijd een reactie op mijn berichten?

Hondenoppas.nl doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je altijd een reactie krijgt op je bericht naar een hondeneigenaar. Je krijgt eerder een reactie als je profiel duidelijk, verzorgd en aantrekkelijk is.

Zijn mijn gegevens veilig op Hondenoppas.nl?

Hondenoppas.nl vindt privacy erg belangrijk en gaat hier zorgvuldig mee om. Wij vinden het belangrijk dat je zelf de controle hebt over je gegevens. Daarom kun je op elk moment je profiel verwijderen.

Hoe verwijder ik mijn profiel?

Verwijder je profiel via: instellingen pagina.

Mag ik persoonsgegevens in mijn profiel vermelden?

Het is niet toegestaan om een e-mailadres, telefoonnummer of andere persoonsgegevens te vermelden in je profiel. Omdat wij privacy erg belangrijk vinden, verloopt het eerste contact via de mailbox van Hondenoppas.nl. Alleen op deze manier kunnen wij de veiligheid garanderen.

Mag ik mijn bedrijf aanmelden als oppasadres?

Ja, dat mag alleen als de hond in huiselijke sfeer wordt opgevangen. Geef in je profiel aan dat je een professionele hondenuitlaatservice of hondenopvang bent. Houd er rekening mee dat het niet is toegestaan om bedrijfsgegevens te vermelden in het Hondenoppas.nl-profiel. Wij willen de kansen voor alle hondenoppassers gelijk houden.

Mag ik bedrijfsgegevens in mijn profiel vermelden?

Het is niet toegestaan om bedrijfsgegevens te vermelden in het Hondenoppas.nl-profiel. Omdat wij de communicatie tussen hondeneigenaren en hondenoppassers veilig willen houden, verloopt het eerste contact altijd via de mailbox van Hondenoppas.nl.

Worden mijn gegevens openbaar gemaakt?

Hondenoppas.nl maakt alleen je voornaam en de vier cijfers van je postcode bekend.

Kan ik mij ook aanmelden als oppaszoekende?

Je kunt je niet met één e-mailadres aanmelden als oppas én als hondenbaasje. Zoek je een oppas? Meld je aan met een ander (tweede) e-mailadres.

Hoe krijg ik een beoordeling op mijn profiel?

Een hondenbaasje krijgt de mogelijkheid om een review op je profiel te schrijven, nadat je met hem contact hebt gehad. Tip: zorg ervoor dat je zo veel mogelijk positieve beoordelingen krijgt! Hondeneigenaren hechten hieraan veel waarde.

Moet ik mijn profiel verwijderen als ik (tijdelijk) niet beschikbaar ben?

Wanneer je tijdelijk niet beschikbaar bent, kun je jouw profiel deactiveren.

Heb je een leuk oppasadres gevonden, geen tijd meer om op te passen of Hondenoppas.nl niet meer nodig? Verwijder dan jouw gegevens via de instellingen pagina.

Hoe verwijder ik reacties uit mijn mailbox?

Je kunt je gesprekken met een ‘kruisje’ archiveren in je Hondenoppas.nl-mailbox. Heb je de gesprekken op een later tijdstip nodig, dan vind je ze terug in het mailbox archief.

Moet ik belasting betalen over mijn inkomsten?

Hondenoppas.nl bemiddelt tussen hondenoppasers en hondeneigenaren. Afspraken over tarieven maak je zelf. Voor vragen over belastingen verwijzen we je naar de Belastingtelefoon 0800-0543 (gratis) of de website van Belastingdienst.