Remi uit Hoogezand zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Remi!

Hondenoppas adres Hoogezand: Remi

Remi heeft verlatingsangst. Ik ben begonnen aan een studie, maar mijn hond kan niet alleen blijven. Ze is erg aanhankelijk, en nog eens extra bij de oppas. Het is een thuisstudie, dus het zou gaan om opvang op examendagen en stagedagen, momenteel op zoek naar stageplek, dus precieze dagen nog onbekend. En uiteindelijk hoop ik na de studie werk te kunnen vinden, mogelijk 5 dagen in de week. Maar dat is in de toekomst, eerst zoek ik iemand die in overleg een dagje op haar zou kunnen passen wanneer ik een examen heb; aangezien het een thuisstudie is, zijn examens niet perse in de buurt af te nemen, en ben ik voor 2 uur examen, een (halve) dag weg.
Ik zal reizen met het OV naar de examens, dus het liefst woon je in Hoogezand, of Groningen. Ik heb geen auto. Wel een (vouw)fiets, dus je hoeft niet op loopafstand van het station te zitten.

Ze is makkelijk in als dat ze niet veel beweging nodig heeft; ze kan makkelijk 3 uur lopen, maar neemt ook genoegen met een plas/poeprondje. Maar ze is reactief naar andere honden en heeft een grote personal space wanneer ze ergens ligt, dus ik maak gebruik van BAT, en laat haar nooit los (sommige honden pikken haar korte lontje namelijk niet zo), en laat haar duidelijk merken wanneer ik naast haar kom zitten en doe dit rustig. Ze wil graag op een rustige manier kennis maken. Honden die gefixeerd op haar af gaan en al haar stresssignalen negeren en hun neus onder haar staart duwen, kan ze NIET tegen.
Het is ook deels dat ze gewoon niet weet hoe ze er mee aan moet (socialisatie misschien niet helemaal goed gegaan). Dus ik laat haar eerlijk gezegd met geen enkele vreemde hond kennis maken, zelfs sommige (in mijn ogen) rustige honden scheldt ze helemaal de huid vol ^.^”
Wat betreft haar gegrom als je te dicht bij haar komt zitten wanneer ze ligt, zal ik uitleggen hoe ik het doe wanneer ze mijn plekje op de bank ingepikt heeft wanneer we elkaar ontmoeten. Kort samengevat doe ik alsof ik haar op ga tillen, want ze niet leuk vindt, en daarom weg zal lopen.

Katten vindt ze leuk om achteraan te rennen, maar als ze stilstaan, is het na even snuffelen wel goed. Ze vindt ze dan soms ietwat spannend omdat ze natuurlijk heel anders communiceren (kat uit de buurt geeft haar kopjes; ze snapt hier niks van XD en springt dan verschrikt opzij). Een kat die gewend is aan honden zou dan ook denk ik wel kunnen. Ik ben bij iemand op visite geweest met kitten die niet bang was van Remi. Maar op speelse manier jacht op haar ging maken, en Remi zat met staart tussen de poten achter mijn benen verstopt, oogcontact mijdend met de kat XD

Liefst geen opvang met kinderen. Het is niet dat ze slecht is met kinderen, maar ik heb haar altijd wel extreem in bescherming tegen hen genomen. Misschien iets te, als kinderen wat ruig zijn kan ze een gil/piep geven van pijn/schrik. Al heeft ze wel steltenpoten, en is maar 7kg. Mocht u oudere kinderen hebben, dan zou het misschien wel kunnen. Ze vindt kinderen wel leuk, en is lief voor ze (iets té met likken), het is meer dat ik dus bang ben dat ze wel bang voor kids wordt.

Plaatsingsdatum: 15 Maart 2022

Hondenras

  • Chinese Naakthond

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Hoogezand (9602AL)
Provincie Groningen
Wijk Hondenoppas werk Hoogezand-Zuid
Buurt Hondenoppas werk Hoogezand Spoorstraat en Kieldiep
Naam hond Remi
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 43%
Gemiddelde reactietijd 6 maanden
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Juni 2018
Laatst bijgewerkt Maart 2022
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Denise je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Hoogezand?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Hoogezand, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Hoogezand?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!