Banjer uit Deventer zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Banjer!

Hondenoppas adres Deventer: Banjer

Wij zoeken , buiten de lieve oppassen die we al hebben, nog een lieve oppas voor onze doodle Banjer. De dagen zullen in overleg zijn. Omdat hij verlatingsangst heeft (is in training hiervoor!) is het soms lastig om de puzzel rond te krijgen.
We zoeken ervaren enthousiaste en liefdevolle honden mensen :-)!

Banjer is van april '22. Het is een intens lieve, vrolijke, enthousiaste en gevoelige hond. Binnenshuis is hij rustig, slaapt graag en komt af en toe voor een knuffel of spelletje.
Op bekend terrein loopt hij heerlijk mee te snuffelen en scharrelen. Hij trekt dan zelden aan de riem. Op onbekend terrein of terrein met veel prikkels is hij meer 'aan'. Contact met andere honden verloopt goed, hij kan wat druk/ lomp zijn. We laten hem ook niet op iedere straathoek met een andere hond snuffelen ofzo, daar wordt hij druk van. Loslopen doen we alleen op omheind terrein.

Ik zou hem niet beschrijven als beginners hond, vanwege zijn prikkelgevoeligheid en verlatingsangst. Hij heeft tijd nodig om nieuwe dingen te verwerken. Je moet dus wel kunnen inschatten wanneer zijn emmer vol is en wanneer rust beter is. Het is ook NIET de bedoeling dat hij alleen wordt gelaten als hij oppas heeft, hier moeten we echt op kunnen vertrouwen. Ook werken we niet met drang/ dwang. Natuurlijk mag hij begrensd worden maar dat kan ook met zijn welzijn voorop.

Banjer is hij enorm lief, open en zal je met open armen/ pootjes ontvangen :-).

Plaatsingsdatum: 29 November 2023

Hondenras

  • Labradoodle

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Deventer (7416ZL)
Provincie Overijssel
Wijk Hondenoppas werk Deventer Voorstad
Buurt Hondenoppas werk Deventer Rielerweg-Oost
Naam hond Banjer
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds November 2023
Laatst bijgewerkt November 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Denise je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Deventer?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Deventer, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Deventer?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!