Thara uit Boxtel zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Thara!

Hondenoppas adres Boxtel: Thara

Ik ben Rowan, 34 jaar en woon samen met mijn partner Mathijs en Duitse herder Thara (teefje 8 jaar) in Boxtel sinds twee jaar. We vinden het ook leuk om sportieve activiteiten te ondernemen en gaan vaak wandelen of hardlopen met Thara bij Kampina. Thara vind het ook leuk om mee te gaan kanoën.

We hebben altijd zelf de zorg voor Thara gedragen. Alleen ben ik nu 3 maanden zwanger en wil ik alvast op zoek gaan naar een oppas voor de periode dat ik uitgerekend ben. Ik ben uitgerekend op 8 september en wil wel dat onze Thara genoeg uitlaatmomenten en aandacht krijgt. Onze familie woont helaas niet vlakbij.

Thara is een herplaatser, van origine een erfhond. Ik heb haar van een boer over genomen toen zij 2,5 jaar was. En heb veel tijd en energie gestoken in de socialisatie en opvoeding. Thara is een hele lieve hond, die van rennen en apporteer spelletjes met stokken en ballen houdt. Speuren vindt ze ook leuk om te doen. En het bos is haar favoriete plek.

Helaas kunnen we niet iedere dag naar het bos. Doordeweeks laten we haar hier 3x per dag uit langs de lange loop. Dat is voor Thara wel een uitdaging, omdat zij uitvalt naar andere honden. Als we haar hier in de buurt uitlaten houden we haar altijd aangelijnd en heel erg kort bij het passeren van andere honden. Als we in het bos zijn kan ze prima aan de flexi lijn en heeft ze meer vrijheid.

Wij zijn op zoek naar een hondenoppas die bekend is met Duitse herders en het uitvallen serieus neemt. Door haar op momenten van passeren van andere honden kort te houden en stevig door te lopen. Wij straffen niet maar lopen dus door, omdat het gedrag vanuit angst is ontstaan. Dit is ook het advies wat wij van verschillende gedragsdeskundigen hebben gehad. Want Thara zal andere honden nooit leuk gaan vinden. Dat proberen wij ook inmiddels niet meer en we accepteren dat.

*Let op: Thara valt uit naar andere honden. Wij zoeken echt iemand die hier ervaring mee heeft en iemand met een goede conditie vanwege veiligheid.

Plaatsingsdatum: 5 Maart 2024

Hondenras

  • Duitse Herder

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Boxtel (5283MB)
Provincie Noord-Brabant
Buurt Hondenoppas werk Boxtel-Oost
Naam hond Thara
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Maart 2024
Laatst bijgewerkt Maart 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Rowan je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Boxtel?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Boxtel, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Boxtel?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!