Snowy, Liefde en Luna uit Bennekom zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Snowy, Liefde en Luna!

Hondenoppas adres Bennekom: Snowy, Liefde en Luna

Beste hondenuitlaters,

We hebben 2 kinderen en we hebben 3 geweldige honden waar we van houden, van 10, 6 en 1 jaar oud. Onze jongste hond is de Berner Sennenhond, Luna. Al onze honden hebben al hun vaccinaties gehad, ze zijn goed verzorgd en schoon, en slapen 's nachts in kennels en spelen en ontspannen overdag. We brengen ze rond 20.00 uur naar bed en laten ze 's ochtends rond 08.00 uur uit, ze zijn zindelijk maar onze Shih Tzu heeft soms ongelukjes. Onze Shih Tzu is een nerveuze hond en blaft soms, maar ze is erg lief en gewoon zenuwachtig. De andere honden zijn vriendelijk en ontspannen. We hebben een grote tuin en de honden vinden het heerlijk om daar rond te rennen. We hebben bij voorkeur een hondenuitlater nodig tijdens de vakanties en het maakt ons niet uit of de honden bij de hondenuitlater blijven of dat de hondenuitlater 's ochtends langskomt om de honden uit te laten en met ze te spelen, en dan weer 's avonds voordat ze naar bed gaan. We kunnen details bespreken als je geïnteresseerd bent. We zijn op zoek naar iemand die we kunnen vertrouwen en die ons huis en onze honden respecteert, en ons ook. We hebben verschillende ervaringen gehad, sommige goed en sommige slecht, wat ons voorzichtig maakte over wie we wilden laten oppassen op ons huis of op onze honden. Als je geïnteresseerd bent, neem dan alsjeblieft contact met me op. We willen echt iemand die van honden houdt.

Met vriendelijke groeten

Plaatsingsdatum: 20 Mei 2024

Hondenrassen

  • Berner Sennenhond
  • Malteze poodle
  • Shih Tzu

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Bennekom (6721HT)
Provincie Gelderland
Buurt Hondenoppas werk Bennekom-Zuidoost
Naam honden Snowy, Liefde en Luna
Aantal honden 3
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Honden gewend aan kinderen: Ja
Honden gewend aan katten: Nee
Honden gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Juli 2018
Laatst bijgewerkt Mei 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Christi je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Bennekom?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Bennekom, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Bennekom?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!