Frits uit Assen zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Frits!

Hondenoppas adres Assen: Frits

Voor onze 10-jarige Jack Russel Frits zijn wij op zoek naar vakantie opvang (op dit moment meivakantie), maar we zijn bij voorkeur op zoek naar een vast adres. Frits woont sinds oktober bij ons. Hij was daarvoor samen met een andere hond (ook een Jack Russel). Nu is hij de enige hond. Frits is een enorme knuffel, maar heeft wel behoefte aan zijn rust en zich even terug kunnen trekken. Hij was een klein kind gewend maar in verband met zijn behoefte aan rust zouden we hem liever zien bij een gezin met oudere kinderen (hebben wij ook) of geen kinderen. Van eten wordt Frits erg blij, van wandelen niet altijd. Soms vindt hij het heerlijk en is 5 kilometer ook geen probleem, maar op andere momenten kan Frits geen zin in wandelen hebben. Wie lijkt het leuk kennis te maken met Frits?

Plaatsingsdatum: 10 Maart 2024

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Assen (9408LN)
Provincie Drenthe
Naam hond Frits
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Maart 2024
Laatst bijgewerkt Maart 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer José je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Assen?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Assen, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Assen?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!