Ziva uit Amersfoort zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Ziva!

Hondenoppas adres Amersfoort: Ziva

Ziva is een iets groter uitgevallen Markiesje. Is geboren op 02-02-2021.

Ze is ontzettend lief, houdt van spelen, speuren - kan wat angstig zijn als iets vreemd is of als een hond blaft, maar met wat geduld en liefde - is ze echt het liefste hondje voor je. Ze houdt ook van wandelen (houdt alleen niet van kou of regen 😅).

We proberen haar zo goed mogelijk op te voeden en te trainen, alleen het enthousiast opspringen en het liefst in je gezicht willen zoenen, dat lijkt toch de lastigste te zijn om af te leren. Maar ze is zo'n 14 kg en reageert goed op correcties dus prima te corrigeren.

Ze mag soms bij ons op de bank (moet ze eerst toestemming vragen en krijgen) en kijkt dan het liefste lekker naar buiten en slaapt 's nachts beneden in haar mand.

We hopen op een kennismaking met leuk oppasadresjes, mochten we weg willen. Leren graag mensen kennen die ook met plezier ons woefje in huis hebben en er net zo van genieten als wij...

Ps;
* Ziva is geen kinderen, katten of andere honden bij ons thuis gewend, maar is vaker in huis geweest bij anderen met honden, katten of kinderen. Ze is vooral nieuwsgierig, maar als een andere hond of kat grenzen aangeeft, dan zal ze hoogst waarschijnlijk op afstand blijven. Ze kan als een schaduw de mensen of huisdieren in huis volgen. Pakt dan niet goed haar rust dus van belang dat ze ook op haar plaats gewezen wordt om daar te blijven. Ivm het feit dat we aan een doorgaande weg wonen; wat ook de reden is dat ze bij iedere stoeprand moet stoppen en pas mag oversteken als ze contact heeft gemaakt (aankijkt) + commando Ja krijgt.

Plaatsingsdatum: 30 Mei 2023

Hondenras

  • Markies (iets groter dan een Markiesje)

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Amersfoort (3813WL)
Provincie Utrecht
Wijk Hondenoppas werk Amersfoort Schothorst Zuid
Buurt Hondenoppas werk Amersfoort Koperhorst
Naam hond Ziva
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Ja
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 83%
Gemiddelde reactietijd 3 weken
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Augustus 2021
Laatst bijgewerkt Mei 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Anna je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Amersfoort?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Amersfoort, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Amersfoort?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!