Benji uit Aalsmeer zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Benji!

Hondenoppas adres Aalsmeer: Benji

Benji is een kruising reu van 5 jaar. Hij is rustig en erg lief. Hij ligt graag in de tuin en knuffelt graag. Ondanks dat hij zelf een kat in huis gewend is gaat het met vreemde katten niet goed (eigenlijk omdat hij er bang voor is). Met andere honden gaat het vaak goed met uitzondering van drukke opdringerige honden. Om die reden houden wij hem aangelijnd tijdens het uitlaten. Hij is 60 cm hoog en vermoedelijk een kruising herder/husky. We zijn op zoek naar vakantieoppas (16 juli-8 aug) en daarnaast soms een dag of korte periode.
We zijn op zoek naar een oppas die met hem van het leven wilt genieten; soms een weekend en wellicht in de vakantie. Graag in Noord-Holland: ergens op de route tussen Aalsmeer/Amstelveen en Egmond/Alkmaar.

Sara is een kruising teefje van 2 jaar. Ze is ongecompliceerd, rustig in huis, actief buiten, grappig en sociaal. Ze luistert erg goed, ze is alert en blij. Ze is dol op alles en doet het graag goed. Ze weegt 25 kg ongeveer 55 cm hoog. We zijn op zoek naar een oppas die met haar van het leven wilt genieten; soms een weekend en wellicht in de vakantie. Graag in Noord-Holland: ergens op de route tussen Aalsmeer/Amstelveen en Egmond/Alkmaar.

Plaatsingsdatum: 15 Juni 2023

Hondenras

  • Kruising

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Aalsmeer (1432BS)
Provincie Noord-Holland
Wijk Hondenoppas werk Aalsmeer Oosteinde
Naam hond Benji
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 75%
Gemiddelde reactietijd 1 dag
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Maart 2022
Laatst bijgewerkt Juni 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Stephanie je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Aalsmeer?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Aalsmeer, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Aalsmeer?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!