Hondenuitlaatservice Mendy uit Den Helder

Hallo, ik ben Mendy!

Hondenoppas Den Helder: Mendy

Het zijn net kinderen, onze huisdieren. Als ik Diesel weg breng naar de oppas dan vind ik het het belangrijkste dat hij het goed en leuk heeft...

Ik woon met mijn man en hond in een huisje aan de voet van de duinen in Den Helder. Het huis zelf is niet vreselijk groot, maar onze "tuin", de duinen zeker wel! Daar sta je met drie stappen in. Het strand en bos zijn binnen een straal van een kilometer vanuit ons huis te bereiken. Heerlijk!

We hebben zo nu en dan een hondje te logeren, of voor de oppas van vrienden of bekenden. Dat is voor onze hond Diesel erg leuk want hij houdt van gezelschap! Hij gaat zelf ook wel eens naar een oppas waar hij dan ook serieuze 'vrienden' heeft. Diesel is een erg sociale hond voor zowel mensen als andere honden.
Diesel is niet onze eerste hond maar wel de meest actieve die we ooit hebben gehad. Een wandeling van een uur maakt hem zeker niet moe. Wij fietsen, steppen en speuren geregeld met Diesel. Hij gaat ook vaak mee varen op een groot binnenvaartschip. Dat vond hij in het begin spannend maar inmiddels prachtig omdat er van alles te zien en te ruiken valt.

Diesel wordt behandeld als een prins. Mijn man zegt wel eens 'was ik Diesel maar'. Hij heeft verschillende plekken om tot rust te komen (waaronder een veeel te duur ortopedisch kussen), krijgt voldoende afwisseling in zijn voeding, komt om in de speeltjes en krijgt elke dag veel snackjes!
Door de trainingen voor de basis, het speuren en steppen hebben we veel geleerd over het gedrag van honden. Hier blijven wij ons in verdiepen omdat we het leuk vinden. Ook vinden we het leuk om te zien hoe Diesel geniet van de gezelschap van andere honden. Mede daarom hebben we besloten om ons open te stellen voor andere baasjes met hun hond.
We begrijpen heel goed hoe het is om even weg te kunnen en er zeker van te zijn dat je hond op een goede plek terecht komt. Dat vond ik zelf in het begin maar wat lastig.
Zoals eerder genoemd wonen wij dus erg gunstig. Daarnaast hebben wij een binnenvaartschip wat ligt aan een kade met een groot industrieterrein. Daar werken wij met voornamelijk jonge mensen. Diesel komt dagelijks op plekken als de duinen, het bos, strand, park maar ook op 'zijn eigen terrein'. Dit is afgesloten met een hek zodat hondjes dus niet zomaar weg kunnen.

Hondjes krijgen bij ons veel aandacht, voldoende ruimte om te spelen, afwisseling in plekken waar ze uit gaan en de zorg die ze nodig hebben. Bij ons is in principe elke hond welkom maar het is wel goed als een hond nog enigzins vitaal is zodat hij de wandelingen bij kan houden.

Bijzonderheden

  • Ervaring met puppy's
  • Fietsen met de hond
  • Groepswandelingen
  • Grote speelweide
  • Haal en breng service
  • Hardlopen met de hond
  • Lange wandelingen
  • Tuin
  • Wandelingen door het park
  • Wandelingen in het bos
  • Wandelingen op het strand

Honden opleidingen

  • Gedragsbeoordeling

Ervaring met hondenrassen

  • American Staffordshire Terrier
  • Australian Shepherd
  • Duitse Herder
  • Engelse Pointer
  • Engelse Stafford
  • Labradoodle
  • Labrador Retriever

Contact met Mendy

Samenvatting hondenoppas

Woonplaats Hondenuitlaatservice Den Helder (1783)
Provincie Noord-Holland
Wijk Hondenoppas Nieuw Den Helder-West
Buurt Hondenoppas Den Helder Jeruzalem
Ervaring als hondenoppas 8 - 9 jaar
Heeft zelf honden Ja
Reu
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Voorkeur oppaslocatie Bij hondenoppas thuis
Past op grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Ja
Hondenuitlaatservice Ja
Leeftijd 33
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 20
Per dag en nacht € 30
Uitlaten per keer € 12
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 11 uur
E-mailadres Geverifieerd
Beoordeeld
1 Review
Lid sinds Juli 2023
Laatst bijgewerkt November 2023
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Mendy

Reviews

Wat een lieve oppas is Mendy! Ze neemt altijd de tijd voor je, geeft tips/suggesties. Wij kunnen haar zeker aanraden! Belangrijk is ook dat onze pup Moos de plek en vooral Mendy goed vertrouwt.
23-10-2023

0 Referenties

Wanneer Mendy je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Contact met Mendy

Meld je aan en upgrade

Hoe werkt het?

  1. Hondenoppas Den Helder zoeken

    Vind de beste hondenoppas in Den Helder voor uw hond.
  2. Aanmelden

    Om te reageren heeft u een premium account nodig. Zoeken en een oproep plaatsen is gratis.
  3. Reageren

    Vervolgens kunt u direct met de hondenoppas in contact komen door op de contactknop in het profiel te klikken. Verdere afspraken maakt u zelf met de hondenoppas.

Hondenoppas werk Den Helder

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Den Helder? Als hondenoppas kan jij je gratis aanmelden!