Hondenoppas Jacintha uit Den Bosch

Hallo, ik ben Jacintha!

Hondenoppas Den Bosch: Jacintha

Hi! :) Mijn naam is Jacintha en ik ben net 30 geworden. Ik ben net in Den Bosch komen wonen na 2 jaar reizen, dus ik moet nog even wennen weer haha. Ik begin ook 12 februari met een nieuwe baan, dus zal op het moment geen nieuwe hondjes leren kennen zodat ik alle nieuwe drukte even af kan wachten.

Om te beginnen met een kleine introductie en wat voor ervaring ik heb:
Ik pas al sinds een paar jaar op honden & katten in Nederland. In Canada heb ik 2 maanden geholpen op een schapenboerderij (met naast schapen ook honden, katten, paarden en kippen). Nadat ik een vaste baan gevonden had in Canada, heb ik bij het dierenasiel wekelijks vrijwilligerswerk gedaan, waarbij ik vooral de ruimtes van de katten schoonmaakte en de honden uitliet. Hier heb ik ook een speciale hondentraining voor moeten volgen zodat alle vrijwilligers de honden hetzelfde trainden om hun zo het beste te helpen in hun adoptie proces. Ik ben ook weer op zoek naar vrijwilligerswerk in Den Bosch om weer hondjes/katten/andere dieren te helpen.

Ik kan voor honden, katten en alle andere huisdieren zorgen voor dagdelen (ochtend, middag of de avond). Of als u voor langere tijd een oppas nodig heeft bij u thuis voor uw huisdieren zorgen (weekenden of vakanties, uiteraard het liefst ruim van te voren besproken). Voor de dagdelen zou het ideaal zijn als dat in de omgeving Den Bosch is, maar weekenden en vakanties kunnen door heel Nederland zijn. Ik heb helaas geen woning waar de huisdieren terecht kunnen, dus het zal allemaal bij u thuis zijn. Als ik er kan komen met de trein en mijn fiets dan is het top. Zo maak ik er mijn eigen ontdekkingsreis van door Nederland :)

Mijn diensten zouden bestaan uit verzorging, zoals uitlaten, eten geven, hokken verschonen (ik heb zelf hamsters en konijnen gehad als kind), katten bakken verschonen (wekelijks bij het asiel gedaan en bij de buren). Mocht het nodig zijn, dan heb ik er vertrouwen in dat ik medicatie kan toedienen (dit heb ik op de boerderij bij de schapen en lammetjes mogen doen). Ik heb vroeger op paardrijden gezeten, en voor de paarden gezorg in mijn vrije tijd. Dus mocht het nodig zijn kan ik met uitleg ook voor uw paard zorgen.

De duur van een hondenwandeling zal afhankelijk zijn van uw wensen! En uiteraard wat het diertje al aankan of nog aankan. Ik ken de omgeving Den Bosch nog niet zo goed, dus het zal voor ons beide een avontuur zijn.

Ik heb minimale ervaring met specifiek gedrag bij huisdieren. Ik ben een korte training gehad bij het asiel voor de honden, maar dit bleef altijd onder begeleiding van een hondentrainer.
Mocht ik bij u thuis kunnen verblijven of bij u thuis langs komen voor de verzorging van de huisdieren, dan is het uiteraard een kleine moeite om nog even de plantjes water te geven en de post te verzamelen! Wanneer ik bij u thuis kan verblijven, heb ik de grootste respect voor uw ruimte en privacy. Als ik mijn vrijheden kan vinden in lekker koken en de omgeving ontdekken, dan ben ik al heel blij (en misschien een uitleg over het gebruik van de TV aangezien meerdere afstandsbedieningen helaas niet mijn sterkste kant is haha).
Ik ben zeer fan van het principe dat ik het beter achterlaat dan wanneer ik langs kwam!

De prijzen zijn altijd te bespreken. Ik houd liever een minimum bedrag aan dan een vast bedrag. En ik reken liever per uur of per dagdeel!

Contact met Jacintha

Samenvatting hondenoppas

Woonplaats Hondenoppas Den Bosch (5223)
Provincie Noord-Brabant
Ervaring als hondenoppas 3 - 4 jaar
Heeft zelf honden Nee
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Voorkeur oppaslocatie Bij baasje van hond
Past op grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 30
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 20
Per dag en nacht € 30
Uitlaten per keer € 8
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 1 dag
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds November 2023
Laatst bijgewerkt Februari 2024
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Jacintha

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Jacintha je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Contact met Jacintha

Meld je aan en upgrade

Hoe werkt het?

  1. Hondenoppas Den Bosch zoeken

    Vind de beste hondenoppas in Den Bosch voor uw hond.
  2. Aanmelden

    Om te reageren heeft u een premium account nodig. Zoeken en een oproep plaatsen is gratis.
  3. Reageren

    Vervolgens kunt u direct met de hondenoppas in contact komen door op de contactknop in het profiel te klikken. Verdere afspraken maakt u zelf met de hondenoppas.

Hondenoppas werk Den Bosch

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Den Bosch? Als hondenoppas kan jij je gratis aanmelden!