Bunker uit Zoetermeer zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Bunker!

Hondenoppas adres Zoetermeer: Bunker

Wij zijn op zoek voor de dinsdag en donderdag een dagopvang voor onze Amerikaanse buldog Bunker. Bunker is geboren op 17 december 2021 en is nu 1 jaar 4 mnd. Volledig in pubertijd en aan het ontdekken wat al die hormonen met zijn lichaam doen. En kan aardig druk zijn met spelen met andere honden.

Hij heeft puppy training / basistraining / vervolg I en vervolg II gehad. Hij kent zijn commando’s en zou moeten weten dat hij niet mag trekken aan de riem. Maar soms is hij Indisch doof geworden of doet alles met een vertraging.
Hij heeft ook een fetisj voor sokken en eet deze op dus dit is echt NO-GO. Dit geld ook voor zachte speeltjes. Hij is grote aandacht vrager en wil het liefst de hele dag doorspelen en houd van knuffelen en kroelen.

Hij is verder lomp omdat hij denkt dat hij nog kleine puppy is maar weegt inmiddels 40 kilo en zo’n 50 cm hoog. Hij is andere honden gewend en speelt er graag mee. Maar wij doen dit alleen met honden die hij kent.

We zijn op zoek naar iemand waar onze hond op de dinsdag en donderdag de hele dag kan logeren en lekker samen een lange wandeling kan maken en wat kan spelen. Je dient wel consequent te zijn, sterk in je schoen (wegens trekkracht) en ervaring met grote honden.

Plaatsingsdatum: 10 Maart 2023

Hondenras

  • Amerikaanse Bulldog

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Zoetermeer (2721GV)
Provincie Zuid-Holland
Naam hond Bunker
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 50%
Gemiddelde reactietijd 2 uur
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Maart 2022
Laatst bijgewerkt Maart 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Danielle je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Zoetermeer?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Zoetermeer, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Zoetermeer?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!