Magnus uit Leeuwarden zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Magnus!

Hondenoppas adres Leeuwarden: Magnus

Magnus is een leuke, lieve en speelse intacte reu van 3 jaar oud. Hij kan prima bij kinderen. Hij heeft drijfinstinct (veehoeden) en gaat daarom graag achter rennende katten aan. Hierdoor kan hij beter niet bij mensen met een kat. Met teefjes kan hij altijd prima op schieten, met andere reuen gaat het de ene keer heel goed en de andere keer juist helemaal niet. Buiten aan de lijn valt hij uit naar andere reuen als hij hen niet mag. Ik ben hiermee bezig om dit te trainen, maar (voorlopig) kan hij beter niet bij mensen met een inwonende reu of bij andere oppas reu samen. Hij vindt wandelen erg leuk. Apporteren vindt hij, op zijn manier, leuk en ook trekspelletjes en hondenpuzzels vindt hij erg leuk. Hij kan erg schrikken van plotselinge bewegingen of (harde) geluiden. Hij kan prima in de auto, maar aan de fiets is hij nog te veel afgeleid door alle dingen om hem heen buiten. Hij kan niet goed tegen alleen zijn, daarom zoek ik nu ook een oppas voor hem. Het gaat dan voorlopig vooral om de donderdagen (zal na de zomervakantie mogelijk veranderen naar maandagen), na de zomervakanties ook eens op dinsdagen en af en toe eens een paar uurtjes.

Plaatsingsdatum: 5 Augustus 2023

Hondenras

  • IJslandse Hond

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Leeuwarden (8916GL)
Provincie Friesland
Wijk Hondenoppas werk Leeuwarden Vogelwijk & Muziekwijk
Buurt Hondenoppas werk Leeuwarden Sonnenborgh
Naam hond Magnus
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Augustus 2023
Laatst bijgewerkt Augustus 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Daphne je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Leeuwarden?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Leeuwarden, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Leeuwarden?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!