Guus uit Gouda zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Guus!

Foto's volgen nog.

Ik heb een hele lieve franse bull. Hij is een echte mensen vriend en is het liefst de hele dag om je heen. Ik woon sinds kort op mezelf en werk vier dagen in de week. Echter vind ik het sneu als die soms zo lang alleen is. Daarom zou het fijn zijn als die in de middag nog een keertje buiten komt. Ik werk onregelmatig dus de dagen zullen wisselend zijn en in overleg.
Guus is altijd voorzichtig met andere honden en een beetje onzeker, als puppy zijnde is die best vaak afgesnauwd ondanks hij altijd vriendelijk aan kwam lopen (heeft denk ik met zijn lichaamstaal te maken, platte neus, punt oren en geen staart). Als die meer vertrouwen heeft vind die honden heel leuk, maar in het begin is die een beetje de kat uit de boom kijkende en bij te veel spanning kan die soms een snauw geven. Guus kan met katten omgaan, maar vanwege zijn jonge leeftijd (bijna 2 jaar) kan hij soms iets te enthousiast reageren.

Het zou gaan om 2 a 4 dagen in de week.
Ik woon op twee hoog, de trap is van ijzer met gaten erin, dus je moet hem wil kunnen tillen.

Ik kan nieuwe berichten ontvangen maar helaas niet helemaal openen. Het zou fijn zijn als er een nummer of email achtergelaten wordt nadat er een reactie wordt gestuurd. Dan kan ik terug reagerenâ˜ș

Plaatsingsdatum: 11 Maart 2024

Hondenras

  • Franse Bulldog

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Gouda (2801WZ)
Provincie Zuid-Holland
Naam hond Guus
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenuitlaatservice
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Ja
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Februari 2024
Laatst bijgewerkt Maart 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Eveline je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Gouda?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Gouda, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Gouda?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!