Tuck uit Didam zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Tuck!

Hondenoppas adres Didam: Tuck

Ik ben op zoek voor Aussie Tuck (3jr) naar een incidentele hondenoppas.
Tuck kan nooit alleen zijn en gaat daarom 2 vaste dagen in de week naar de opvang. Voor af en toe kan het heel soms voor komen dat we opvang zoeken voor een aantal uur of een nachtje. We zoeken eigenlijk iemand in de buurt die ons soms uit de brand kan helpen.

Tuck is erg gevoelig, eenkennig, houd je constant in de gaten en doet alles voor de baas zodra hij je kent. Het is een hond die erg van aandacht houd en niet de hele dag in een hoekje ligt te slapen. Buiten kan hij overal los lopen. Is wel erg waaks als bv iemand langs de tuin loopt of iemand nieuw binnenkomt (dit vind hij moeilijk te accepteren). Hij is een echt aus die snel geprikkeld is.
Hij is sociaal met andere honden en is niet een hond die constant aan het spelen is. Tuck heeft een goede conditie en lange wandelingen zijn geen enkel probleem, echter zijn kleine wandelingen voor hem ook prima.

Ik vind het belangrijk dat de oppas positief ingesteld is en ook op deze manier met de hond bezig is. Geen fysieke correcties bv.

Omgeving Didam. Uiteraard alleen als er een een klik is v beide kanten:). Lijkt het je leuk om kennis te maken, dan hoor ik het heel graag.

Plaatsingsdatum: 12 December 2023

Hondenras

  • Australian Shepherd

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Didam (6942NK)
Provincie Gelderland
Naam hond Tuck
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 50%
Gemiddelde reactietijd 2 uur
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Augustus 2021
Laatst bijgewerkt December 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Olga je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Didam?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Didam, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Didam?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!