Dexter uit Bennekom zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Dexter!

Hondenoppas adres Bennekom: Dexter

Sinds vorig jaar juli hebben wij een herplaatser als huisgenootje. Hij heet Dexter en is een Dalmatiër. Over Dexter: hij is nu twee jaar oud, een vrolijke puber en een lief, aanhankelijk blij ei met veel energie. Hij kan buiten in het bos heel goed loslopen en luistert dan goed. Hij is heel sociaal en vriendelijk naar andere honden en rent (meestal) niet achter joggers of fietsers aan. Als hij een enkele maal de verleiding toch niet kan weerstaan komt hij na 1 of 2x roepen snel weer terug.
Hij is rustig en vriendelijk naar mensen. Aangelijnd trekt hij wel een beetje. In huis is hij meestal rustig, maar hij kan ook ongehoorzaam zijn, net als alle puberhonden. Met visite kan hij in het begin nogal de aandacht proberen te trekken (hij wil zó graag met iedereen spelen) maar na een tijdje gaat hij alsnog rustig liggen.
Dexter is buiten niet agressief naar katten, maar ik weet niet hoe hij reageert als ze in huis zijn, daarom heb ik 'nee' aangevinkt omdat 'weet niet' geen optie is. Bij zijn vorige baasjes waren regelmatig (klein)kinderen, bij ons niet. Dexter kan 4 uurtjes alleen zijn. Het is absoluut geen blaffer of sloper, maar dingen die hij voor speelgoed kan aanzien die dat niet zijn, moeten even uit zijn buurt gehouden worden. Dexter is gecastreerd.

Mijn man en ik zijn inmiddels beiden gepensioneerd, en wij zoeken daarom een fijn adres waar hij regelmatig een dag, een weekend of een paar weken kan logeren. We willen dat graag rustig opbouwen, met eerst uitlaten, dan een dag, dan een dag en nacht etc, zodat Dexter rustig kan wennen.

Het is voor ons wel belangrijk dat de oppas een volwassen en verantwoordelijk persoon is die ervaring heeft met grote(re) honden. Dexter heeft echt veel beweging nodig, dus we zijn ook op zoek naar iemand die bereid is en het ook leuk vindt veel met hem te lopen en te doen.

Plaatsingsdatum: 12 Juli 2023

Hondenras

  • Dalmatische hond

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Bennekom (6721BD)
Provincie Gelderland
Buurt Hondenoppas werk Bennekom De Laar
Naam hond Dexter
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 80%
Gemiddelde reactietijd 12 uur
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Oktober 2022
Laatst bijgewerkt Juli 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Lya je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Bennekom?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Bennekom, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Bennekom?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!