Hondenoppas Joanna uit Nijmegen

Hallo, ik ben Joanna!

Hondenoppas Nijmegen: Joanna

Beste baasjes,
Naast dat ik 6 vreemde talen spreek (NL, EN, ES, PT, IT, PL), ben ik vloeiend in de katten en hondentaal. Ik kan hun lichaamstaal en hun gedrag goed begrijpen, goed voor ze zorgen en zal alles doen zodat je kat/hond zich tijdens je afwezigheid veilig en ontspannen met me voelt. Ik heb een passie voor huisdieren sinds ik klein was. Ik ben van jongs af aan met katten/honden en andere huisdieren opgegroeid. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met dieren/huisoppas opgebouwd in Nederland, Portugal, Mexico, Spanje en Polen.
Ik woon nu in Nijmegen, werk 4 dagen per week online, 1 dag per week ga ik naar het kantoor (flexibel) dus ik kan veel tijd aan je huisdier besteden. Ik ben niet-rokend, rustig, betrouwbaar en zuinig op je huis. Ik heb uitstekende referenties dus je kan ze bij me opvragen.
Ik kan zelf geen dieren thuis opvangen als gastgezin. Maar ik bied me aan om bij je thuis langs te gaan als oppas om voor je dieren te zorgen. Ik ben beschikbaar voor één huisbezoek - twee huisbezoeken per dag en ook als oppas thuis voor een langere periode, zelfs voor een paar weken, zodat je dieren in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven tijdens je vakantie.
Stuur maar een berichtje als je interesse hebt en wie weet, tot snel!
met vriendelijke groet,
Joanna

You can write to me in Dutch, English, Spanish, Portuguese, Italian and Polish.
See you soon,
Joanna

Bijzonderheden

  • Ervaring met probleemgedrag
  • Fietsen met de hond
  • Individuele wandelingen
  • Lange wandelingen
  • Tuin
  • Wandelingen door het park
  • Wandelingen in het bos
  • Wandelingen op de hei
  • Wandelingen op het strand

Contact met Joanna

Samenvatting hondenoppas

Woonplaats Hondenoppas Nijmegen (6521)
Provincie Gelderland
Ervaring als hondenoppas > 10 jaar
Heeft zelf honden Nee
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Voorkeur oppaslocatie Bij baasje van hond
Past op grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 45
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 25
Per dag en nacht € 35
Uitlaten per keer € 15
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 3 uur
E-mailadres Geverifieerd
Beoordeeld
4 Reviews
Lid sinds Oktober 2022
Laatst bijgewerkt Mei 2023
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Joanna

Reviews

Joanna is een ontzettend aardige, behulpzame en betrouwbare hondenoppas. Ons hondje heeft een moeilijke start gehad en heeft moeite met het vertrouwen van andere mensen. Toch kreeg Joanna het voor elkaar om meteen het eerste bezoekje fijn met haar te wandelen en haar zelfs rustig op schoot te hebben. Ze weet echt wat ze doet en probeert met rust en liefde het vertrouwen te winnen en 't zo fijn mogelijk probeert te maken voor de hond. Het contact met Joanna loopt heel soepel en we hopen dat ons hondje nog vaker van haar gezelschap mag genieten.
05-06-2023
Joanna is een fantastische oppas voor onze pup Jimmy. Ze heeft veel ervaring met en kennis over honden. Daarnaast houdt ze rekening met onze wensen m.b.t. het opvoeden van onze pup. Als Joanna komt oppassen is het voor Jimmy feest; lekker wandelen, trainen en snuffelspelletjes spelen. Wij laten hem (en ons huis) in alle vertrouwen bij Joanna achter!
18-04-2023

8 Referenties

Marianka
Kennis

Joanna heeft nu al twee keer een weekendje op mijn hond gepast in mijn eigen huis. Absolute aanrader! Ze kan erg goed met honden omgaan. Je merkt dat ze er veel ervaring en affiniteit mee heeft. Ik laat met een gerust hart mijn (ietwat angstige) hond bij haar achter.

21-06-2023
Elisa
Kennis

Vanaf het eerste contact met Joanna en Pedro verliep de conversatie goed en was het vertrouwen daar. Joanna en Pedro hebben we eerst gesproken via video call en dat voelde gelijk goed. Toen Joanna en Pedro hier arriveerden, was Lucky gelijk gerust gesteld, en onze poes Beauty ging gelijk op schoot zitten. Echte dierenvrienden die het hart op de juiste plaats hadden zitten. Zij arriveerden iets eerder waardoor het voor ons mogelijk was om zelfs nog iets eerder te vertrekken en ons huis, haard en lieve diertjes met een gerust hart over te laten. Tijdens onze vakantie hebben we ook goed contact gehouden, werden we op de hoogte gesteld over het wel en wee van onze huisvriendjes en kregen we regelmatig foto's toegestuurd. Helaas regende het veel van de tijd waardoor onze diertjes weinig buiten waren en onze puberende pub niet echt kon socialiseren. Ja, Joanna en Pedro hadden een puberende labrador welke veel aandacht vereiste maar daar kwam madammeke niet aan te kort. Ook onze poes was meer binnen dan buiten en lag prinsheerlijk bij hun op schoot en werd goed verzorgd. Bij onze terugkomst had Pedro een heerlijke Portugese maaltijd gekookt, was ons bedje schoon en opgemaakt, en konden we na een vermoeide lange reis heerlijk zitten, eten en genieten van onze lieve labrador Lucky en poes Beauty die lekker verwend waren door onze "pet en house sitters". Wij kunnen Joanna en Pedro dan ook van harte aanbevelen, een gerust en vertrouwd gevoel waarbij zij goed op je domein, huis en lieve huisdiertjes zorgen.
Muito obrigada en wie weet tot een volgende keer!!
Liefs,
Max en Elisa

05-05-2023

In contact komen

Contact met Joanna

Meld je aan en upgrade

Hoe werkt het?

  1. Hondenoppas Nijmegen zoeken

    Vind de beste hondenoppas in Nijmegen voor uw hond.
  2. Aanmelden

    Om te reageren heeft u een premium account nodig. Zoeken en een oproep plaatsen is gratis.
  3. Reageren

    Vervolgens kunt u direct met de hondenoppas in contact komen door op de contactknop in het profiel te klikken. Verdere afspraken maakt u zelf met de hondenoppas.

Hondenoppas werk Nijmegen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Nijmegen? Als hondenoppas kan jij je gratis aanmelden!