Joep uit Soest zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Joep!

Hondenoppas adres Soest: Joep

Vanaf 15 oktober kan ik waarschijnlijk niet meer op berichten reageren omdat mijn account dan niet meer actief is. Mocht je me toch willen bereiken, dan kan je mijn contactgegevens vinden op LinkedIn. Mijn naam is Lot Hulshof.

Joep is een hele lieve standaard ruwharige teckel. Hij is rustig en wordt graag aangehaald. Hij vindt het leuk om lange wandelingen te maken tenzij het echt heel warm is. Tijdens wandelingen kan hij prima los lopen. Het is wel een slimme hond met een eigen wil; Joep heeft vrij snel door wat hij bij iemand kan maken. Wat hij dan probeert is veel treuzelen tijdens wandelingen (eindeloos snuffelen of zelfs gewoon gaan liggen), zelf de route van de wandeling proberen te bepalen (door opeens stil te gaan staan en je dan indringend aan te kijken), of dingen zoals op de bank of of schoot liggen. Met een beetje consequente sturing kan hij ook heel goed luisteren. Hij is vriendelijk tegen andere huisdieren; kippen en poezen doet hij in ieder geval niets. Het is ook een bijzonder geduldige hond rondom kinderen. Wij hebben zelf twee kinderen van 1 en 3 en die kunnen hem aan de lijn houden omdat hij dan vanzelf rustig gaat lopen. Ook laat hij zich uitgebreid door de kinderen knuffelen en lijkt dat zelf ook fijn te vinden. Joep is wel een ongecastreerde reu, dus soms vinden andere honden hem arelaxt. Als Joep een andere hond niet leuk vindt gaat hij vooral blaffen. Hij kan ook heel aanstellerig gaan janken en blaffen als hij denkt dat hij aandacht van iemand gaat krijgen. Verder is Joep uitstekend gezelschap!

Plaatsingsdatum: 17 September 2022

Hondenras

  • Teckel

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Soest (3765GE)
Provincie Utrecht
Buurt Hondenoppas werk Soesterveen I
Naam hond Joep
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Ja
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Mei 2017
Laatst bijgewerkt September 2022
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Lot je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Soest?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Soest, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Soest?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!