Lotje uit Oud-Beijerland zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Lotje!

Hondenoppas adres Oud-Beijerland: Lotje

Bericht aan mensen die mij benaderen of benaderd hebben:
Ik heb in mijn voortvarendheid alvast een oproep aangemaakt voor de toekomst. Op dit moment ben ik nog niet actief op zoek naar een oppas, omdat ik veel thuiswerk en thuis ben. Daarom reageer ik nu nog niet op berichten. (Dit kan ik ook niet, omdat ik nu alleen een basisaccount heb.) Zodra ik actief een oppas zoek, kom ik bij u terug. Voor wie al heeft geschreven, heel hartelijk dank! Dat waardeer ik echt. Het is fijn te weten dat er in mijn woonomgeving gelukkig enthousiaste oppassen te vinden zijn. Zodra het aan de orde is, zal ik mijn account omzetten en ga ik actief contact zoeken.

---

Zo af en toe zal ik in de toekomst (ergens in de loop van 2021 waarschijnlijk) een hondenoppas willen inschakelen als mijn ouders niet in de gelegenheid zijn op Lotje te passen. Op dit moment is het nog niet aan de orde, maar ik kwam deze website tegen en heb daarom wel alvast een profiel aangemaakt.

Lotje is mijn adoptie Dwergteckel (geboren op 14/2/2020) en ze woont sinds 13/11/2020 bij mij. Op dit moment werk ik fulltime thuis, maar dat kan over een aantal maanden weer anders zijn. Lotje en ik zijn nu nog aan het wennen en alleen thuis is ze eigenlijk niet echt. Dus als ik een oppas zoek, is het waarschijnlijk wel voor een hele dag. Voor de rest neem ik haar zoveel mogelijk mee overal naartoe, want ze hoort gewoon bij mijn huishouden. :)

Lotje is een lief en nu nog best speels hondje, dat uit een huis komt waar de 8-jarige Herder haar zag als een bedreiging en niet accepteerde. Ze moest daardoor regelmatig in de bench en daar ging de Herder dan voor liggen waken als zij ook binnen was. Heel sneu en ook bedreigend voor haar. (Verder was ze vrij veel buiten in een grote tuin.) Met de Duitse Dog van ongeveer een jaar oud ging ze wel heel goed samen en daarmee speelde ze ook graag. Ook met de katten in huis ging het goed. Ze vindt katten en andere honden wel interessant en wil meestal gewoon spelen. Alleen de meeste katten denken daar anders over en als ze wegrennen, gaat ze er wel achteraan. Grote honden vindt ze soms wat spannender, maar ze is meestal ook heel nieuwsgierig en wil vaak spelen of loopt weg als ze is afgeleid door lekkere luchtjes. :) Ze vindt wandelen heel leuk, maar wil ook tijd om te snuffelen en soms een stukje rennen. Ik ben met haar aan het trainen (basis gehoorzaamheid), maar ze mag voorlopig echt nog niet los. Ook omdat ze anders zo de weg op loopt. Dat gevaar snapt ze niet, omdat haar vorige eigenaar een grote tuin had en wandelen langs straten/binnenwegen niet echt aan de orde was. Ze rent dus soms zo de stoep af, dus je moet wel alert zijn.

Plaatsingsdatum: 28 September 2022

Hondenras

  • Dwergdashond, korthaar

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Oud-Beijerland (3262VN)
Provincie Zuid-Holland
Wijk Hondenoppas werk Oud-Beijerland Wijk 00
Buurt Hondenoppas werk Oud-Beijerland Zuidwijk
Naam hond Lotje
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds December 2020
Laatst bijgewerkt September 2022
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Suzanne je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Oud-Beijerland?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Oud-Beijerland, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Oud-Beijerland?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!