Sumo & Yohji uit Langelo zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Sumo & Yohji!

Hondenoppas adres Langelo: Sumo & Yohji

Wij zijn om ons heen aan het kijken voor een logeeradresje voor onze 2 honden. We binnenkort een aantal nachtjes weg (en in de toekomst wellicht nog vaker) en zouden dan graag een fijn logeeradresje voor onze honden willen hebben.

Onze 2 honden zijn een Amerikaanse Akita van 3 jaar (Sumo) en een Shiba Inu van 5 (Yohji).

Deze rassen hebben wel wat gebruiksaanwijzingen ;) (Goole). De één vind dit leuk, de ander houdt daardoor minder van deze rassen dus ik denk dat het het beste is als je zelf ook kritisch na gaat of het bij jou zou kunnen passen.

Sumo: Sumo is een grote sterke teef, in ons gezin met 2 andere katten en onze 2 zoons van 10 en 2 is ze erg lief. Ze komt ontzettend graag knuffelen en wil daarbij het liefst op schoot. Ze is een echte clown en aandacht vind ze fantastisch. Achter de katten aan rennen kan ook een feest zijn. Gelukkig laten onze katten op tijd weten wanneer ze er zat van zijn. Ze is wel waaks, visite vindt ze eerst niet heel leuk ze zal blaffen maar na een tijdje wordt ze rustig, of we laten haar in de bijkeuken. Komt iemand vaker dan zal die enthousiast begroet worden. Ze kan goed alleen zijn, overdag slaapt ze veel en 3 dagen in de week is ze tijdens kantoor uren alleen thuis met de rest van de dieren. Tijdens het wandelen blijven de honden aan de lijn, bij beide rassen is het jachtinstinct nog aanwezig dus is het niet veilig als ze loslopen. Sumo wordt erg druk als er andere honden aankomen en zal gaan springen. Door de heupriem die we gebruiken is ze wel makkelijk te houden. Naast deze belangrijke puntjes is het echt een enorm lieve hond maar ze heeft wel een baasje met een sterk karakter nodig. Geen harde hand maar er moet wel duidelijk zijn wie de baas is.

Yohji: Yohji is rustig en op zichzelf. Ligt het liefst op de bank naar buiten te kijken maar wordt blij als we gaan wandelen, dan springt hij als een konijn door het gras. Harde knallen vindt Yohji niks, hij is erg schrikachtig. Af en toe vind hij het heerlijk om te knuffelen en hij komt op de bank lekker tegen je aan liggen. Yohji kan heel goed alleen zijn en zal niet snel iets stouts doen, zolang er geen deuren/hekjes naar buiten open staan en er geen mogelijkheden zijn om te ontsnappen door andere kieren dan zal deze houdini zich braaf houden.

In combinatie zijn het twee dikke schatten. Met deze 2 krijg je een hele hoop liefde en een paar kleine gebruiksaanwijzingen maar denk goed na of je hier zelf ook prettig bij voelt en gelukkig van wordt!

Wij zijn een jong gezin en wonen in Langelo. De voorkeur gaat er naar uit dat de honden bij de oppas verblijven op het moment dat we weggaan.

Sta jij stevig in je schoenen, heb je ervaring met honden en geen andere dieren of kinderen in huis en wordt je enthousiast van bovenstaand verhaal dan horen wij dat graag!

Plaatsingsdatum: 18 December 2023

Hondenrassen

  • American Akita
  • Shiba Inu

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Langelo (9333PD)
Provincie Drenthe
Naam honden Sumo & Yohji
Aantal honden 2
Geslacht hond(en) Reu en Teef
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Honden gewend aan kinderen: Ja
Honden gewend aan katten: Ja
Honden gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Augustus 2018
Laatst bijgewerkt December 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Dominique je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Langelo?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Langelo, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Langelo?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!