Appie uit Haarlem zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Appie!

Hondenoppas adres Haarlem: Appie

Hi, Wij zijn op zoek naar een ervaren oppas voor onze Rhodesian Ridgeback Appie. Appie is een hele lieve ongecastreerde reu van 2 jaar. Luistert goed. Appie kan wat onzeker zijn, vooral aan de lijn. Het liefst loopt hij los in duin of bosgebied zodat hij eigen keuzes kan maken wel of geen contact met andere honden aan te gaan. Appie is heel sociaal naar andere honden, conflictvermijdend en heeft zijn eigen voorkeuren voor speelmaatjes. Wij zoeken iemand die het leuk vindt bos of duin met hem op te zoeken en die hem een beetje kan begeleiden in de onzekerheid die hij soms toont. De beschikking over een auto om deze gebieden op te zoeken is dan ook wel wenselijk. Ervaring met grote honden heeft onze voorkeur. En wanneer er ervaring is met dit ras is dat helemaal fijn!
Appie is gewend aan kinderen en is opgegroeid in een gezin met 3. Andere kinderen kan ie desondanks wel eens spannend vinden. Katten zijn niet z'n favoriet.
Over het algemeen hebben we niet wekelijks een oppas nodig. Wel zijn we op zoek naar het liefst een vaste oppas die met enige regelmaat hem op kan halen voor een wandeling of die de zorg op zich kan nemen gedurende een dag of een weekend weg (op termijn). Niet zonder van tevoren uitgetest te hebben hoe Appie dit vindt.

Plaatsingsdatum: 10 Augustus 2023

Hondenras

  • Rhodesian Ridgeback

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Haarlem (2015JG)
Provincie Noord-Holland
Wijk Hondenoppas werk Haarlem Duinwijk
Buurt Hondenoppas werk Haarlem Ramplaankwartier
Naam hond Appie
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 33%
Gemiddelde reactietijd 1 maand
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Mei 2022
Laatst bijgewerkt Augustus 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Kiek je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Haarlem?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Haarlem, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Haarlem?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!