Wolfie uit Groningen zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Wolfie!

Hondenoppas adres Groningen: Wolfie

We zijn op zoek naar iemand die ons regelmatig kan helpen met wandelen en het doorbrengen met Wolfie, vooral tijdens de werkweek. Het kan ook zijn dat we het komende jaar een lang weekend of zelfs een week op reis gaan en we zouden het fijn vinden om iemand te hebben die betrouwbaar is om op Wolfie te passen als we weg zijn.

We willen veel informatie geven over Wolfie, zodat elke geïnteresseerde hondenoppas een weloverwogen beslissing kan nemen. Onze Wolfie is een kooikerhondje van 3,5 jaar oud (geboren in mei 2019). Vroeger kon hij prima met nieuwe mensen, maar door COVID zijn we gestopt met mensen bij ons thuis op bezoek te hebben. Nu vindt hij nieuwe mensen best spannend, hoewel hij bijna altijd bij 'hondenmensen' in de buurt komt. Hij houdt van vrouwen in het algemeen, maar het duurt nog steeds een paar bezoeken voordat hij besluit dat iemand helemaal betrouwbaar is. Het helpt om met hem te spelen - hij is dol op zijn knuffeldieren. Maar als hij je eenmaal vertrouwt, is hij ZO aanhankelijk. Je kunt verwachten dat hij rondhuppelt en piept van opwinding, elke keer als je langskomt. Hij houdt van spelen en zal met plezier een dutje op je benen doen als je een tijdje bij hem bent. Hij is zeker een hond die van gezelschap houdt.

Buiten kan Wolfie reactief zijn op bepaalde honden (vooral andere reuen), hoewel hij het tegenwoordig veel beter doet met honden, en hij gaat door fasen waarin hij ook reactief is op mensen. In het algemeen vermijden we tijdens wandelingen alle honden (en alle mensen) die we niet kennen en laten we hem alleen zijn (honden)vrienden zien. Hij is oké met andere hondenbezitters als zij met hun honden op stap zijn. Wandelingen vereisen enige waakzaamheid, maar meestal kunnen we lastige situaties zonder veel moeite vermijden, omdat we nu in een rustige buurt wonen.

Voor de eerste kennismaking zouden we je buiten ontmoeten voor een wandeling samen met Wolfie. Stuur maar een berichtje als je interesse hebt! Ik spreek Nederlands (niveau B2) en heb Engels als moedertaal. Mijn man spreekt ook een beetje Nederlands (niveau A2) en is ook Engelstalig.

Natuurlijk betalen we je voor je tijd en moeite. Laat ons maar weten wat je uurtarief en/of dagtarief is (voor langere verblijven).

Plaatsingsdatum: 23 Maart 2023

Hondenras

  • Kooikerhondje

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Groningen (9727DJ)
Provincie Groningen
Wijk Hondenoppas werk Groningen Stadsparkwijk
Buurt Hondenoppas werk Groningen Stadspark
Naam hond Wolfie
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 41%
Gemiddelde reactietijd 1 week
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds December 2021
Laatst bijgewerkt Maart 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Rachel je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Groningen?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Groningen, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Groningen?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!