Ezra uit Den Haag zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Ezra!

Hondenoppas adres Den Haag: Ezra

Ik ben op zoek naar een oppas voor weekenden of vakantie. Liefst in de omgeving. Iemand die graag voor een hond wil zorgen omdat hij of zij dat leuk vindt. Ik heb een hond uit Bulgarije, Ezra en hij is nu 7 jaar. Hij is lief en zachtaardig. Hij is wat angstig en alert. Hij is snel overprikkeld en heeft zijn rust nodig. Hij is goed te trainen/belonen met snacks, hij is leergierig en luistert goed. Hij kan goed met andere honden (hij reageert soms op dominante, drukke honden omdat hij dit spannend vindt). Ik ga vaak naar het strand, bosjes van poot, meer en bos, hondendijk, Scheveningse bosjes waar hij zich kan uitleven. Als hij je eenmaal kent, hecht hij zich snel aan je. Hij wordt steeds stoerder, mede door zijn roedel met wie hij uitgelaten wordt. Dan is hij zo blij en speels. Hij heeft het nodig dat iemand de leiding neemt op een rustige en vriendelijke manier.

Praktische info: als de deurbel gaat blaft hij. Hij reageert niet op katten. Hij ontwijkt ze liever.
Straf werkt bij hem averechts. Daar wordt hij angstig van. Goed gedrag belonen werkt veel beter. Wel is hij met een paar woorden te corrigeren.
Hij kan goed speuren en hij vindt dit ook leuk. Ook houdt hij van rennen en spelen als hij de ruimte heeft. Zand vindt hij heerlijk en vers gras ook.
Als hij veel moet verwerken, kan hij juist ook sloom en rustig zijn. Slaap en rust helpt hem dan

Ik zou graag een oppas willen die kennis heeft van honden of dit wil leren en een band wil opbouwen met Ezra. Als Ezra je eenmaal kent, hecht hij zich en is hij altijd dolblij je te zien. Hij heeft zoals veel honden voorspelbaarheid, veiligheid en steun nodig, dan functioneert hij het beste.

Het is het fijnst voor Ezra om de oppas te leren kennen voordat hij uit gaat logeren dus ik zoek vooral iemand die hier tijd voor wil en kan nemen (tegen vergoeding natuurlijk).


Hartelijke groet,

Veronique

Ps oproep is actief maar kan niet reageren. Ik vind het super als mensen reageren en bij interesse neem ik zeker contact op, anders laat ik weten dat ik geen interesse heb. In ieder geval dank voor het reageren!

Plaatsingsdatum: 30 Oktober 2023

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Den Haag (2565TS)
Provincie Zuid-Holland
Wijk Hondenoppas werk Den Haag Bomen- en Bloemenbuurt
Buurt Hondenoppas werk Den Haag Bloemenbuurt-Oost
Naam hond Ezra
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Ja
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 68%
Gemiddelde reactietijd 2 weken
E-mailadres Geverifieerd
Beoordeeld
3 Reviews
Lid sinds November 2017
Laatst bijgewerkt Oktober 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Ezra en Veronique zijn een zeer fijne duo hond-baas. Ezra is en mooie, lieve, aandoenlijke hond. Los van een enkele aandachtspunten, is Ezra een heerlijke, rustige, makkelijke hond om in de roedel te hebben. Hij loopt vaak en regelmatig met onze roedel mee, en het is altijd leuk om hem erbij te hebben.
Baas Veronique is een lieve vriendelijke persoon, en ze denkt altijd goed mee. De communicatie loopt altijd soepel met haar, ze is duidelijk zeer betrokken bij wat er met haar Ezra gebeurt. De samenwerking met Veronique is altijd fijn en gemakkelijk.
16-05-2023
Lang gelden plaatste ze dezelfde oproep. Zocht zelf contact met mij. Ik heb gereageerd en nooit meer een reactie ontvangen. Lees ik hier dat dit dus vaker gebeurd. Niet netjes. Dus zonde van iemands tijd en energie !
11-12-2021
Reactie Veronique op 16-05-2023
Sorry zie nu pas deze beoordeling. Naar mijn idee reageer ik altijd dus hier is iets verkeerd gegaan. Ik ben juist altijd blij met reacties. Vervelend dat dit zo overkomt en zeker niet de bedoeling.

0 Referenties

Wanneer Veronique je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Den Haag?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Den Haag, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Den Haag?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!