Jade uit Arnhem zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Jade!

Hondenoppas adres Arnhem: Jade

Lieve hondenoppassers,

Mijn naam is Jade en ik ben geboren op 1 april 2022 in het mooie Italië. Toen ik mocht reizen ben ik vliegensvlug naar Nederland gekomen om hier mijn mooie nieuwe leventje op te bouwen met mijn lieve baasjes Kelly en Colin.

Ik ben een hele vrolijke en lieve meid die houd van knuffelen en spelen. Ik ben gek op mensen en op andere hondjes. Ook ben ik gewend aan katten. Oh en kindjes kan ik ook heel goed mee, ik woon hier alleen niet mee samen. Wel ben ik nog jong en moet ik nog dingetjes leren.

Mijn baasjes zijn op zoek naar iemand die zo af en toe eens op mij wil passen wanneer zij een keer een dagje weg willen. Dit zal niet structureel nodig zijn! Ook is Colin vanwege sport af en toe een paar dagen naar het buitenland, het is dan prettig als iemand Kelly misschien een beetje uit kan helpen zodat ze het niet allemaal alleen hoeft te doen en ook gewoon een dagje naar kantoor kan! Kortom willen ze gewoon heel graag iemand hebben die ze kunnen bellen wanneer ze hulp nodig hebben. 😊

Mijn baasjes zijn gek op mij en willen heel erg graag dat het klikt met mijn oppas. Dit staat voor hun voorop! Lijkt het jou leuk zo af en toe eens op mij te passen? Neem dan gerust contact op met mijn baasjes. Ze kijken hiernaar uit! Ook vertellen ze je graag meer over mij als je nieuwsgierig bent. 😊

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Jade

Plaatsingsdatum: 10 Januari 2023

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Arnhem (6821CS)
Provincie Gelderland
Wijk Hondenoppas werk Arnhem Sint Marten en Sonsbeek-Zuid
Buurt Hondenoppas werk Arnhem Graaf Ottoplein en omgeving
Naam hond Jade
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Ja
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Januari 2023
Laatst bijgewerkt Januari 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Kelly je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Arnhem?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Arnhem, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Arnhem?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!