Diva uit Almere zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Diva!

Hondenoppas adres Almere: Diva

Het is een lieve Bordeaux Dog teef. Ze houdt van knuffelen en gedraagt zich soms nog als een puppy. Ze is dol op mensen en graag bij de mensen. Sinds Corona is lang alleen blijven wat moeilijker geworden, ze sloopt niks maar ze mist duidelijk mensen om haar heen. Ze wordt dan wat onrustiger. Ze luistert prima en is een heel fijne rustige hond, geen kind aan.

Andere honden
De honden die zij van jongs af aan kent is zij prima mee, maar ook nieuwe puppy’s vind ze meestal leuk. Vooral die van vrienden, die mogen in haar huis alles van haar, zelfs haar botten deelt zij dan.

De honden die zij niet kent reageert zij niet altijd erg vriendelijk naar. Snoepjes speuren die in de tuin zijn verstopt is zij dol op. Ze heeft een kat als maatje en uiteraard een gezin van man, vrouw en zoon 15jr.

Een warm en liefdevol oppas adres zou fijn zijn voor haar. Gewoon lekker luieren in haar mand en wat rond hobbelen in de tuin. De wandelingen zijn 3x per dag kort Max 15min. Ze is al wat ouder en heeft wat last van atrose in haar heup. Dus lange wandelingen lukt haar niet meer. Soms kan het nodig zijn om haar een pijnstiller toe te dienen. Ervaring met grote honden heeft de voorkeur.

Bij interesse graag bellen dan kunnen we kennismaken en de data overleggen.

Plaatsingsdatum: 10 April 2022

Hondenras

  • Bordeauxdog

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Almere (1363KD)
Provincie Flevoland
Naam hond Diva
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Ja
Hond gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 50%
Gemiddelde reactietijd 24 minuten
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds April 2022
Laatst bijgewerkt April 2022
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Lilly je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Almere?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Almere, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Almere?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!