Hondenuitlaatservice Karen uit Rosmalen

Hallo, ik ben Karen!

Hondenoppas Rosmalen: Karen

Na vele jaren het onderwijs, richt ik me nu meer op buiten, bewegen, mensen en dieren. Naast een coachbureau in onderwijs heb ik tijd over voor het wandelen met (jacht)honden. Ik werk vanuit huis, zodat de honden niet alleen hoeven te zijn. Ik wandel veel en graag met mijn eigen jachthonden Heidewachtel Odie (8, teef) en Heidedoodle Lucy (pup, teef). We zijn actief tijdens onze wandelingen en in contact met elkaar en de omgeving. Odie is sociaal en actief, Lucy ondernemend en liefdevol. Ze mogen graag rondsnuffelen, spelen en rennen. Wandelen in een roedel is voor ons genieten van de natuur. Ik wandel in natuurgebieden los waar en wanneer het kan als ook vast aan de lange of korte lijn. De oppas hond mag los als de baas dat wil en wij elkaar kennen. Dan toch draagt iedere hond bij mij een gps.
Soms wil ik voor Odie een andere intensiteit dan de wandeling en dan doen we aan canicrossen of steppen. Odie rent voor mij uit mij in een run of steppend. 
Waar mogelijk wandel ik met andere honden samen als ook apart. Afhankelijk van het gedrag van de hond(en) of de behoefte. Het bezig zijn met honden en kijken naar hun gedrag is als werken in het onderwijs; wat doe ik als "leider" van de groep om gewenst gedrag te krijgen. Het welbevinden, lekker in het vel zitten, vind ik erg belangrijk. De meeste wandelingen starten direct vanuit mijn huis omdat ik aan het bos woon waar honden los kunnen lopen. Vanuit het bos zijn vele wandelingen mogelijk. Soms kies ik er voor om ergens anders een losloopgebied of wandelgebied in te gaan. Alleen als de honden dat kunnen. Dan vervoer ik de honden in mijn busje ingericht voor honden. Binnen verblijven de honden in huis. Meestal op de eigen plaats. Maar ze zijn vrij om te lopen in huis. Bij goed weer staat de achterdeur al snel open en is de mogelijkheid om buiten te zijn. De tuin is afgesloten. Ik neem maximal 2 andere honden in huis mits er een klik met elkaar is. Ik wandel maximaal met 2 andere honden en Odie. 
Ik wandel minimaal 2 grote ( ongeveer 75 minuten)en 2 kleine wandelingen (20 minuten) op een dag. Ook dit is afhankelijk van de behoefte van de hond. Ik werk vanuit huis. Honden hoeven niet alleen thuis te zijn. Alleen in overleg met de baas als de honden alleen kunnen blijven, zal dat misschien voorkomen voor een boodschap. 
Ik ben 49 en heb altijd honden gehad; teckels, Mechelse herder, Heidewachtels zowel reuen als teven. Ik maak makkelijk contact met honden. Ik heb veel ervaring met het opvoeden, gedrag en spel van honden. Mijn liefde is er voor de jachthonden. Ik houd van hun karakter en werk-en luisterhouding. Zelf ben ik ook graag actief. Als honden met mij wandelen, zullen ze zeker genieten van een fijne energiek beleving.

Bijzonderheden

  • Ervaring met medicijnen toedienen
  • Ervaring met puppy's
  • Fietsen met de hond
  • Groepswandelingen
  • Haal en breng service
  • Hardlopen met de hond
  • Lange wandelingen
  • Wandelingen in het bos

Contact met Karen

Samenvatting hondenoppas

Woonplaats Hondenuitlaatservice Rosmalen (5242)
Provincie Noord-Brabant
Wijk Hondenoppas Rosmalen-Zuid
Buurt Hondenoppas Rosmalen Sparrenburg
Ervaring als hondenoppas 8 - 9 jaar
Heeft zelf honden Ja
Teef
Heeft zelf katten Ja
Heeft zelf kinderen Nee
Voorkeur oppaslocatie Bij hondenoppas thuis
Past op grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Ja
Hondenuitlaatservice Ja
Leeftijd 50
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 18
Per dag en nacht € 20
Uitlaten per keer € 15
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 3 uur
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Mei 2023
Laatst bijgewerkt Augustus 2023
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Karen

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Karen je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Contact met Karen

Meld je aan en upgrade

Hoe werkt het?

  1. Hondenoppas Rosmalen zoeken

    Vind de beste hondenoppas in Rosmalen voor uw hond.
  2. Aanmelden

    Om te reageren heeft u een premium account nodig. Zoeken en een oproep plaatsen is gratis.
  3. Reageren

    Vervolgens kunt u direct met de hondenoppas in contact komen door op de contactknop in het profiel te klikken. Verdere afspraken maakt u zelf met de hondenoppas.

Hondenoppas werk Rosmalen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Rosmalen? Als hondenoppas kan jij je gratis aanmelden!