Mini, Baila,Rocky uit Naaldwijk zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Mini, Baila,Rocky!

Hondenoppas adres Naaldwijk: Mini, Baila,Rocky

Geachte mensen mij graag gelijk te appen of bellen!!!!??? Kan niet reageren op email!? Is voor vakantie maar ook eventueel is uitlaten moet soms heel veel werken!!? Maar nu vooral vakantie opvang!!! Groetjes Lilly

3 honden voor 2 opvang,,
Mini,, labrador mix,, Baila keesmix blonde hondje,, Rocky kleine zwartje maar die wil ik meenemen met vliegen!! Beiden heel sociaal lief tegen kinderen,, lief tegen alle mensen en kinderen honden Baila heel vrolijk en lief!! Mini kijkt niet echt naar katten mee opgegroeid nu jaren geen katten meer ,, Baila nieuwsgierig en als ze er een zit buiten wil ze er achteraan,, binnen als ik zeg laat,,laat ze de kat wel ze is erg nieuwsgierig dat wel!! Baila is nog jong 3 jaar en Mini 10,5!!
Ik zoek een betrouwbaar iemand die ook afspraken nakomt consequent is !?? Niet eerst zeggen en dan weer niet ken ik heel slecht tegen!? Gebeurt veel nu weer teleurgesteld zeggen en werd nee me vriend wil niet!!? Gelieve ook iemand die het alleen doet geen gezeur r van vriend ofzo haha graag een stabiel goed duidelijk iemand die zijn afspraken na komt en kennis heeft en niet maar wat doet!? Ben zo teleurgesteld in de mens laat me dat svp niet gebeuren! Svp iemand die echt zeg en ook doet!? Niet ineens afzeggen rare gedoe elke x!!? GRAAG mij gelijk te bellen Lilly kom er achter kan niet reageren!!,, periode bespreekbaar,,, eerst goede oppas betrouwbaar en dan ga ik boeken!!! Ik wil in de herfst wintermaanden vooral!!!
eventueel later ook!?? Daarbij ik ga geen 10euro per maand betalen word steeds gekker echt interesse bellen,,ik reageer niet op deze berichten hier,, ap of bel!!? Groetjes Lilly

Plaatsingsdatum: 10 Oktober 2023

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Naaldwijk (2671ZH)
Provincie Zuid-Holland
Buurt Hondenoppas werk Naaldwijk Opstal
Naam honden Mini, Baila,Rocky
Aantal honden 3
Geslacht hond(en) Reu
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Honden gewend aan kinderen: Ja
Honden gewend aan katten: Nee
Honden gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 0%
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds November 2022
Laatst bijgewerkt Oktober 2023
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Lilly je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Naaldwijk?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Naaldwijk, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Naaldwijk?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!